My February

February / etdrysskanel.com
February
February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com

Februar! Som regel feirer jeg flere bursdager denne måneden, og jeg pleier å både bidra og delta under Oslo Vinfestival, og ting våkner liksom så smått til liv igjen etter en lang og stille januar. I år, derimot, blir det nødvendigvis en veldig rolig måned. Det er forsåvidt greit nok, for det er egentlig først i det siste at jeg har kjent meg mer som meg selv igjen, at jeg har begynt å gå såvidt i pluss i stedet for i minus på energibarometeret. Det føles veldig bra! Jeg fortsetter å ta det med ro framover, både for min egen del og som følge av pandemien, og håper at det er en hyggelig måned som ligger foran oss. Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å gjøre den fin!

Blant annet har jeg planer om å…

– La stjernene i vinduene henge litt lenger, fram til det begynner å lysne utenfor vinduet mens vi spiser frokost.

– Nyte vinteren. Det er så lyst og friskt og pent ute! Vi pakker oss godt inn og går lange turer, og det ser ut som at det forblir kaldt og klart her i minst ei uke til.

– Glede meg over at måneden begynner på en mandag. Så ryddig! (Siden det bare er 28 dager i februar, vil forresten det samme skje i mars. Bonus!)

– Spise fastelavnsboller! Kanskje jeg skal bake dem selv i år?

– Skåle med fine folk i inn- og utland via diverse skjermer. Kanskje skal jeg til og med driste meg til å være sammen-på-avstand med et par venner igjen, for første gang siden før jul, ettersom den sosiale nedstengningen mykes opp ørlite grann senere denne uka.

– Sy et putetrekk av et stilig stoff jeg har hatt liggende i årevis.

– Se på de nye episodene av WandaVision etterhvert som de kommer på Disney+, og prøve å forstå hva som egentlig foregår der, samt se Steinar Sagens nye serie Maxitaxi Driver på NRKs nett-tv. Håper den er morsom!

– Spise middag ute når det blir mulig igjen (med alle gjeldende regler tatt til følge, så klart), og bruke noen kroner på et sted som sikkert vil sette pris på det.

– Jobbe i tebutikken i Bogstadveien fra klokka tre og utover på dager med følgende nummer: 1, 3, 9, 10, 13, 15, 16, 25 og 27! (Har fått høre fra venner og kjente om at det er kjekt å vite, så jeg kommer til å fortsette med denne oversikten. Det er så hyggelig med «besøk» på jobb!)

– Feire toårsdag som forlovet! (For lesere som har kommet til siden den gang, ligger historien om ringen her, hihi.) Det var hele tiden planen å vente i et par år med selve bryllupet, vi siktet på 2021 fra start, og det var jo flaks med tanke på hvordan fjoråret ble. Samtidig er alt fortsatt veldig usikkert, og det er ikke lett å planlegge bryllup når man ikke aner hvordan situasjonen vil være eller hvilke restiksjoner som vil gjelde… Vi ligger lavt foreløpig, og venter med utgifter og invitasjoner til vi vet mer.

– Lage skikkelig varm sjokolade fra bunnen av.

– Vurdere å arrangere en digital versjon av Galentine’s Day. Dette ble en av de siste vanlige sammenkomstene i fjor, og det var så hyggelig!

– Ikke legge noen særlig vekt på Valentine’s Day, men kanskje skrive et lite kort til min kjære?

– Rydde litt i klesskapet. Jeg prøver å være ganske streng, men likevel har jeg en del plagg som ikke brukes noe særlig, og som derfor bør få nye eiere gjennom Tise eller en sånn container for donasjoner. Jeg solgte forresten en vintagekjole i januar, og når jeg skulle pakke den inn for å sende den med posten, hadde jeg bare en plastpose fra polet og en pappkartong som hadde inneholdt frossenpizza, haha. Classy!

– Tekste en svensk film fra 1945. Man vet aldri hvilke oppdrag som dukker opp, hoho.

– Være tålmodig, holde ut, gjøre det beste ut av situasjonen, og så videre… Dette kan vi!

Ikke verst, tross alt! Jeg håper og tror at dette blir bra.

Hva er dine planer for februar?

– – – – –
In other words: Hey, February! Hey, friends! I have to get ready for work, so I don’t have time to translate this post for you. I’m sorry, but I hope the translation tool on the right can help a little. I wish you a great month!

Reklame

2 tanker på “My February

  1. Utrolig kjedelig med nedstenging i Oslo, og ytterligere innstramminger i januar. Men nå kjenner jeg at det begynner å bli litt lenger og lysere dager, og det hjelper veldig på humøret :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..