A poll! How fun!

May / etdrysskanel.com

Dette blir spennende, hoho. Det har dukket opp noen nye funksjoner hos WordPress, og nå har jeg laget et spørreskjema! Det er jeg som skriver denne bloggen, men det er dere som leser den, og nå er det deres tur til å komme til orde her inne!

Jeg håper mange har lyst til å svare, og jeg gleder meg til å se hva som dukker opp!

(Jeg håper at det tekniske fungerer… Nå har jeg sittet og knotet med dette innlegget i snart tre timer, hahahuff, så jeg krysser fingrene for at alt går gjennom, og at det går an å klikke på de ulike alternativene.)

OPPDATERING: Det virker ut som at det bare fungerer på mobil? Hvis du sitter ved en datamaskin eller med et nettbrett, prøv å åpne siden på mobiltelefonen i stedet! Irriterende greier, og dumt av WordPress å ikke opplyse om denne begrensningen fra start, men det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre, så vi får bare finne oss i det.

Greit, vi kjører på!

(Hmmmmm. Fungerer disse greiene, eller? Jeg synes ikke det ser så bra ut, dessverre?)

OPPDATERING: Det virker som at spørreskjemaet bare fungerer på mobil? Hvis du sitter ved en datamaskin eller med et nettbrett, prøv å åpne siden på mobiltelefonen i stedet!

Det aller siste spørsmålet kommer her, og nå trengs muligheten til å skrive inn egne svar, så da er det jo flaks at denne bloggen er utstyrt med et kommentarfelt, hoho! Jeg lurer nemlig også på om dere har noen tips eller ønsker – er det noe dere synes jeg bør skrive om eller vise fram, eller noe dere har lyst til å lese om? Er det noe dere lurer på, noe dere gjerne skulle sett mer av, noe dere savner? Gi lyd, jeg blir glad for innspill!

Er det ellers noe dere vil si, eller noe dere vil spørre om, så benytt anledningen nå! Jeg vil gjerne høre fra dere.

Håper det er litt gøy å svare på spørsmålene! Tusen takk, mine fine!

 • – – – – – –
  In other words: I’ve made a poll! A fun new function! I’m not able to translate the questionnaire, sadly, but since almost all of my readers are Norwegian, I figure I’ll just let the rest of you off the hook, haha. If you do want to tell me how long you’ve read the blog, how you found it, what you like best about it, and if there is something you miss or would like to see more of, I’d love to hear it, though!
Reklame

7 tanker på “A poll! How fun!

 1. Digger skrivestilen din og språket ditt. Det er fint å med både hverdagslivet gleder, gøyale tips & oppskrifter, brukte skatter og funn, og ikke minst de ordentlig gode, reflekterte og alvorlige innleggene.

  Skriv gjerne litt om hvordan søm-hobbyen går :)

  Liker

 2. Tilbaketråkk: A little mid-week list | Et dryss kanel

 3. Tilbaketråkk: My March | Et dryss kanel

 4. Tilbaketråkk: My poll, your responses and some changes | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..