That first weekend

January / etdrysskanel.com

Første helg etter første arbeidsuke etter ferien! Her kommer belønningen for at vi har tvunget oss opp hver morgen, kuttet ned på sjokoladeinntaket og kastet ut juletreet. Dette har vi gjort oss fortjent til.
Jeg har på meg et vintageskjørt med mye svisj i dag, og det lukter vinter ute, og på vei fra jobb kjøpte jeg kronelys i den fiiineste isgrønne fargen. Nå har jeg laget meg god te, og jeg skal bare svare på noen eposter før jeg er ferdig for dagen. AGDQ står på i bakgrunnen, og i kjøleskapet ligger det ei flaske sprudlevin (denne!) og venter på at Jonasflotte skal komme hjem.
Det å ta helg sammen er noe helt eget, og det er noe vi ikke har kunnet gjøre på flere år, og noe vi har funnet tilbake til etter at jeg sluttet i serveringsbransjen. For en luksus, unntakstilstand eller ikke. Jeg nyter det!

Ville bare dele gleden, hihi. God fredag!

– – – – –
In other words: The first weekend after the first week of work after the holidays! Here comes the reward for getting up too early, cutting down on the chocolate intake and getting rid of the Christmas tree. We’ve earned this. I’m wearing a swishy vintage skirt, and it smeels like winter outside, and I bought candles in the most beautiful icy green on my way back from work. Now I’ve made some good tea, and I’m just going to answer some emails before I’m all done. AGDQ is on in the background, and in the fridge a bottle of bubbly is waiting for my fellow to come home from work. Starting the weekend together is such a luxury, it’s something we’ve not been able to do for years, and something we’ve rediscovered after I left the restaurant business. I’m really enjoying it, lockdown or no lockdown, and I just wanted to share my little spark of joy with you. Happy Friday!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..