Lovely lately

Nå begynner jeg sakte, men sikkert å finne tilbake til hverdagsrytmen etter ferien. Den første arbeidsuka ble typisk nok skikkelig hektisk på flere fronter, men jeg tror det stabiliserer seg framover nå. Jeg tillater meg noen ekstra kaffekopper og sjokoladebiter i løpet av dagen fram til jeg er helt i vater. Her kommer noen andre ting som gjør meg glad!

Det å kjenne sola varme igjen. Jeg sto ved bussen forleden og skjønte ikke hva den rare følelsen langs den ene siden av kroppen var? Det var solvarme!

Skikkelig godt brød fra bakeren. Det nye byggbrødet hos Samson kan trygt anbefales!

January / etdrysskanel.comDen fine klakkelyden som vinterstøvlettene mine lager når jeg går.

Tulipaner fra en av naboene. Vi bor visst i verdens triveligste boligblokk, det er så godt miljø her!

January / etdrysskanel.comDen lille seiersfølelsen når man slipper å vente på t-banen i det hele tatt, og det stilige lyset i tunellen før toget kommer til syne.

En perlepikselkompis på brystet. Den var også en gave fra naboer! Nevnte jeg at vi bor verdens triveligste boligblokk?

January / etdrysskanel.comOrkidéen i soveromsvinduet vårt, som har begynt å blomstre på nytt.

Fine fasader som er opplyst på kveldstid.

January / etdrysskanel.comUventet øyekontakt og utveksling av sjenerte smil i kollektivtrafikken.

Enhjørningen som dukket opp i ølglasset mitt en dag. Magisk!

January / etdrysskanel.comEt siste bonuspunkt kan være «julekakerester». Nå har vi tømt den siste boksen her hos oss, og i kveld skal jeg ta ned julekortene fra veggen. (Har fått mange i år, er så glad for det!) Det er vel 20. juledag i dag, så dette passer bra. Nå tar vi fatt på det nye året for alvor!

– – – – –
In other words: My goodness, that first week back at work after the holidays was particularly hectic this year. I’m trying my best to get back into the rhythm, and I’m allowing myself some extra cups of coffee and squares of chocolate until I’m back on track. Here are some other things that make me happy.
– Feeling the warmth from the sun again. I was waiting for the bus and at first didn’t realise what that strange sensation along the side of my body was, haha. – A really good loaf of bread from the baker. – The nice clacking sound that my winter boots make when I walk. – Tulips from one of the neighbours. We live in the best building ever, people care here. – The little sense of victory when you don’t have to wait at all for the metro, and the eerie light in the tunnel before the train arrives at the station. – This pixel perler friend, that was also a gift from a neighbour! Did I mention this is the best building ever? – The orchid in our bedroom window which has started blooming again. – Pretty facades that are lit up in the evening. – Unexpected eye contact and shy smiles on the bus. – This unicorn that popped up in my beer glass one evening. Magical!
This bodes well for the new year!

Reklame

2 tanker på “Lovely lately

  1. Så mye fint å glede seg over! Jeg ble også skikkelig overraska over at sola varma her om dagen. Og det har blitt ganske mye lysere også! Ha en fin start på uka, min kjære! Klem

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..