Made me smile # 12

Det er grått og vått ute, i hvert fall her hos meg, men her kommer et knippe smilegrunner, dere!

En far lager mer og mindre realistiske versjoner av sin sønns tegninger. Løven tar kaka.

Jeg er kanskje den eneste som ikke fikk med meg dette i fjor høst, men vi bodde jo utelands, så det gikk meg hus forbi da kongeparet var fjasete i et intervju. Det er gøy at de har så mye humor, synes jeg.

WishWishWish sine tips for et vellykket besøk i Walt Disney World. Jeg nikket anerkjennende gjennom hele innlegget, og fikk sååååå lyst til å reise tilbake! Har tilbragt mye tid der, hoho – blant annet har jeg feiret jul og nyttår i Florida med familien, og dessuten laget jeg bachelor-reportasjen min derfra, så i den forbindelse bodde jeg i Orlando i to måneder. WDW er virkelig noe helt, helt eget.

wishwishwish.net

Forskere har funnet ut at rotter ler når man kiler dem, og gjort opptak av latteren deres. Så morsomt!

Den britiske dagligvaregiganten John Lewis har lansert sin årlige julekampanje. De lager alltid påkostede, følelsesladde reklamefilmer før jul, og her er årets hyggelige snutt!

Andre ting jeg har gledet meg over i det siste:

Årets utgave av Smaksfestivalen, to dager med masse god mat og drikke. Jonasflotte og jeg tilbragte hele helga sammen med familien min, og smakte på så mye spennende. Gleder meg allerede til neste år!

Smaksfestivalen / etdrysskanel.com
Smaksfestivalen / etdrysskanel.com
Smaksfestivalen / etdrysskanel.com

Vi bodde på forresten på Elverum Bed & Breakfast. Det er faktisk første gang jeg har prøvd denne typen overnattingssted i Norge, og det var kjempekoselig! Vi sov i myke senger og spiste store frokoster – optimalt.

Elverum BnB / etdrysskanel.comTil slutt kan jeg nevne at jeg har slått min egen Duolingo-rekord. (160 dager på rad er ikke dårlig, vel?)

Ha ei fortsatt fin uke, mine venner!

– – – – –
In other words: Warmer weather and rain has made the snow disappear, but here are some reasons to smile!
These realistic versions that a father has made of his son’s drawings. The lion takes the cake. – This little clip with the king and queen of Norway being silly, from a TV interview. Use the settings to get English subtitles! – The sound of rats laughing when scientists tickle them. Who knew they were ticklish, and could giggle? – The WishWishWish guide to Walt Disney World. I’ve spent months there, so I nodded approvingly throughout the post, and I want to go back! – The John Lewis Christmas advertisement of the year. Cuuute! –
What’s more, I’ve had a great weekend with my family. We all attended Smaksfestivalen, a kind of fair for good food and drink, and we tasted so many great things. My boyfriend and I stayed at this bed’n’breakfast, which was really nice. I’d also like to mention that I’ve beaten my own Duolingo record. A 160 day streak is not bad, huh?Have a lovely day, my friends!

Reklame

5 tanker på “Made me smile # 12

  1. Dei tekningane av dyra er jo superkule og eg lo litt for meg sjølv då eg såg dei. Og det same med kongen og dronninga! Alltid kjekt med eit innlegg som dette, det gjer ein grå dag litt lysare :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..