The transporter toaster

Lukta av ristet brød om morgenen, dere. For en lykke!

Da jeg skulle kjøpe bursdagsgave til Jonasflotte i år, falt valget på tidenes kuleste brødrister. Den er inspirert av fronten på de gamle hippie-bussene, og laget med offisiell lisens fra Volkswagen!

VW Transporter Toaster / etdrysskanel.com
VW Transporter Toaster / etdrysskanel.com

Min kjære er litt ekstra begeistet for slike transporter-biler, så han ble glad, og jeg ble glad – og ettersom ristet brød minner om London, passet det ekstra godt å gi ham denne presangen nå. (Jeg har sett på slike brødristere i lang tid, hihi.) I skrivende stund står den på kjøkkenbenken og tar seg ut på beste, blanke retro-vis!

Jeg kjøpte den hos The Fowndry, forresten. (Jeg er ikke sponset eller noe, jeg er ganske enkelt en fornøyd kunde.)

Inntil vi kan leie en sånn camper van og reise på tur, noe vi selvsagt drømmer om, kan vi glede oss over synet av denne sjarmøren!

– – – – –
In other words: Oh, the smell of toasted bread in the morning… I gave my boyfriend this awesome toaster as a birthday present. It’s an officially licensed Volkswagen product, inspired by the front of the classic camper vans! Those old transporter hippie buses are so charming, and this toaster not only makes great toast, it also makes us smile. It looks great, in all its shiny retro glory, on the kitchen counter. I bought it from The Fowndry, by the way (and I’m not sponsored or anything, I’m just a satisfied costumer)!

Reklame

4 tanker på “The transporter toaster

  1. aaah , «das auto» volkswagen brødrister! mekanisk hvis radiator varmer ikke, bortsett fra å gi noen hyggelige lukter toast. men min naivitet gjør meg lurer på om dette ikke er en slags ringe til å be om kanskje denne fantastiske objektet «Nespresso» en » D vine», 10 / vin (uttale :- «divine» ) en fransk oppfinnelse for glass «10 cl» vin på cartevingård alltid (god smak). hva tenker på dette vår eonologue?
    vel, jeg kan alltid snakke ; brødrister mine, jeg må holde fingeren på det lenge, eller det ikke fungerer. og i tillegg på jeg har alltid vinflaske med en gamle korketrekker ; og lufte vinen avhenge utenfor vær og god temperatur usikre hendene mine ….

    Liker

    • D-Vine virker som en interessant maskin! Det er jo fint å få vinen luftet og servert ved rett temperatur. Samtidig synes jeg det er praktisk å servere vin som er litt kaldere enn optimalt, for den varmes jo opp i glasset når man drikker… Det blir spennende å se om D-Vine blir populært!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..