Right now

November / etdrysskanel.com

En liten rapport på en torsdag formiddag! Akkurat nå…

– Har jeg på meg vintagekjole. Nærmere bestemt denne.
– Skinner sola ute. Det er så deilig med lys etter mange dager med regn!
– Ser jeg fram til å smake på årets beaujolais nouveau, helt fersk vin fra Bourgogne, sammen med venner i kveld. (Jeg har skrevet om konseptet her!)
– Burde jeg kanskje egentlig jobbe, for jeg har en episode som skal finpusses og leveres, men innleveringsfristen er ikke før morgen, så det går helt fint.
– Har vi pizzarester i kjøleskapet, som jeg skal kose meg med til lunsj. Skal bare få jobbingen unna først.
– Tenker jeg litt ekstra på han som gikk bort i oktober, for jeg drømte om ham i natt.
– Har jeg spurt det store internettet om man kan bruke 3D-briller utenpå vanlige briller når man er på kino, ettersom jeg har billetter til Fabeldyr og hvor de er å finne i neste uke, og heldigvis skal det visstnok gå helt fint.
– Gruer jeg meg faktisk litt til helga, fordi det står så mye oppussing på planen, men det blir godt å få ting unna.
– Er jeg ganske hekta på Snøfrisk.
– Gleder jeg meg veeeeldig til å reise til Roma om tre uker.

Hva med deg? Sånn akkurat nå?

– – – – –
In other words: Here’s a wee report on a Thursday! Right now…
– I’m wearing a vintage dress. This one. – The sun is shining outside, and the light feels great after days and days of heavy rain. – I’m excited to taste this year’s beaujolais nouveau, the new wine from Bourgogne, with friends this evening. – I should probably be working, since I have an episode to deliver. The deadline is not until tomorrow, though. – There is pizza leftovers in the fridge which I’m going to enjoy for lunch. After I get the work done. – I’m thinking about he who passed away last month. The was in my dream last night. – I’ve asked the almighty internet if you can wear 3D glasses over regular glasses, and apparently you can! That’s a good thing, since I’ve got tickets for Fantastic Beasts and Where to Find Them next week. – I’m actually dreading this weekend a little bit, because there is so much renovation on the agenda, but getting things done will feel great. – There is this one cream cheese that I can’t get enough of. – I’m sooo looking forward to our Rome trip in three weeks.
What’s going on with you guys right now?

Reklame

14 tanker på “Right now

 1. Åh, pizza <3 Den kjolen er så fantastisk nydelig, fargen er til å bli skikkelig glad både i og av. Sånn akkurat nå er jeg veldig hekta på å friske opp mattekunnskapene på Khan Academy. Det var skøyere enn jeg trodde!
  Håper du koser deg masse med venner i kveld!

  Liker

  • Merci, så hyggelig at du liker kjolen! Khan Academy har jeg ikke prøvd, så takk for tipset – jeg kunne nok ha godt av en slik oppfriskning… Håper du også har hatt en fin avslutning på uka!

   Liker

 2. For eit utruleg vakkert og oppløftande bilete!

  Nett no sit eg i sofaen i den nyleg ommøblerte stova mi med kveikte telys på skjenken, fyr i omnen og tevatn på kok. Tankane vandrar mellom ei DeLillo-bok, morgondagens innkjøp og det underlege fugleskriket som nyleg kom frå novembermørkret utanfor.

  Liker

 3. Hei! Jeg har lest bloggen din med stor iver i flere år (helt fra du skrev i søstrene suse). Og nå må jeg få si det; Du er rett og slett så flott! Du motiverer og oppmuntrer meg (og sikkert veldig mange andre) mer enn jeg tror du aner. Tusen hjertelig takk for dette sjarmerende, velbygde fristedet du har skapt. Vennlig hilsen Tonje :)

  Liker

  • Kjære Tonje, for en helt nydelig kommentar! Den gjorde meg skikkelig glad, og kom på et tidspunkt hvor det var ekstra fint med en uventet oppmuntring. Jeg setter stor pris på at du leser, og på de gode ordene. Tusen takk!

   Liker

 4. Sånn akkurat nå…
  – er jeg stoked fordi jeg fant en leppestift jeg liker på tilbud i en skikkelig fresh farge
  – lurer jeg på hva jeg skal spise til (sen) lunsj, og hva jeg skal lage til middag

  Og sånn er det!

  Liker

 5. kanskje vil jeg dra til vinmesse ( porte de Versailles) pa helgen ( fikk halv dozen tickets ) og smakke burgunvin ogsa… rose og radio i bilder er fin , kan bli a full world pa seg selv !

  Liker

 6. Akkurat nå syns jeg kjolen din var skikkelig fin. Ellers angrer jeg på at jeg ikke har vært innom denne bloggen ofte nok i det siste for det er veldig koselig her og ellers, ellers så er jeg veldig glad for å være ferdig med Nanowrimo og helt klar for nye skriveprosjekter á julekalender =D Fint bilde, fint innlegg og håper dette blir en trivelig uke :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..