My May

May
May
May

God tirsdag! Her føles det som en mandag, ettersom gårsdagen var en offentlig fridag i Storbritannia. Det er sol, blå himmel og bomullsskyer utenfor vinduet mitt, og snart skal jeg ut på vift, men først tenkte jeg å dele mine planer for den nye måneden!

Jeg har mye å se fram til, som vanlig, for sånn er jo livet. I mai skal jeg blant annet…

– Gå på London Wine Fair, faktisk allerede i ettermiddag. Det er et kjeeeempestort bransjetreff, og jeg gleder meg til å smake på masse godt!

– Få søsteren til Jonasflotte på besøk. Alltid veldig hyggelig med gjester hjemmefra som sover på stuegulvet, hihi.

– Feire både Star Wars Day (4. mai), Free Comic Book Day (7. mai i år) og Towel Day (25. mai). Dette er en god måned for oss glade geeks!

– Glede meg over frukttrærne som blomster; nå er liksom en ny runde i gang, med popcorntrær og rosa skyer overalt.

– Gå til frisøren og få vårklippen.

– Planlegge bursdagen min, som er i begynnelsen av juni. Hvordan skal den markeres, montro?

– Spise på en av Jamie Olivers restauranter. Han er slik en sjarmør, og jeg er nysgjerrig!

– Feire 17. mai her i London med finkjolen på og flagg i hånda, akkurat slik jeg ville gjort i Norge! 17. mai er en av årets aller beste dager, synes jeg, og det er alltid gøy å feire utenlands! Årets feiring blir ekstra koselig fordi hele familien min tar turen hit på pinseferie, og jeg gleder meg sånn til å se dem… Vi blir en gjeng på sju stykker som skal kose oss noe voldsomt.

– Tylle i meg god te som ble med hjem fra Paris.

– Vise dere hvor fint vi hadde det på turen.

– Gå på teater for å se The Mouse Trap, det legendariske stykket som er skrevet av Agatha Christie. Kjempespennende!

– Drikke utepils i vårsola. Få ting gjør meg gladere.

– Lese Scoop, ei bok jeg fikk anbefalt av Jonasflotte. Jeg er godt i gang, og for dem som hørte forrige podcast kan jeg opplyse om at den er morsommere enn fryktet, haha.

– Nyte forsommeren med hele meg. Til helga er det spådd 23 grader her i London, og du kan tro jeg er klar for denslags.

– Reise til Bath og Stonehenge! Jeg har faktisk besøkt begge før, men det begynner å bli lenge siden, og Jonasflotte har ikke vært på noen av stedene. Vi slår dem sammen og drar på eventyr!

Dette blir så bra! Mai er en av de fineste månedene i året, synes jeg. Hva har du å glede deg til?

– – – – – –
In other words: My plans for May! This is a great month for geeks, as there are three holidays coming up – Star Wars Day (the 4th), Free Comic Book Day (the 7th) and Towel Day (the 25th). It is also a great month for enjoying the summery temperatures and the blooming trees, and for having beer and rosé in the sun. I’ll be drinking tea from Paris, too, and eating at one of Jamie Oliver’s restaurants. With my family, who is coming to visit and to celebrate May 17th, the Norwegian Constitution Day, here in London. We’re also going to see The Mouse Trap, the Agatha Christie play! I’m so excited. I’m reading a book called Scoop, by the way, and I’m going to the London Wine Fair, and I’m going to the hairdresser’s and planning my birthday, which is in the beginning of June. That about sums it up, I think! Oh, I almost forgot that we’re going to Bath and Stonehenge, too! No wonder I’m excited about May. What are you looking forward to this month?

Reklame

12 tanker på “My May

 1. Det høres ut som mange fine planer! Akkurat slik mai bør tilbringes. Gleder meg selv til imorgen og star wars dag, så får vi bare se om jeg tør å kjøre kostyme på forelesning også. Hvordan skal dere feire i London? :)

  Liker

  • Åh, kult med kostyme! Jeg må dessverre jobbe i morgen, så det blir ikke så stor markering som jeg egentlig hadde tenkt. Hadde håpet å kunne oppsøke noen bokhandeler og sånt, men det rekker jeg nok ikke. Det skal skåles i nerdete øl, i hvert fall! Heldigvis feiret vi på forskudd i Paris, ved å spise lunsj på et sted med Star Wars-tema! Der lærte jeg blant annet å si «May the Force be with you» på fransk, hoho!

   Liker

 2. Hej! Jag ville bara säga att jag alltid läser dina inlägg och tycker att dom är jättebra, men jag kommenterar sällan då det är väldigt svårt att göra det från mobilen har jag märkt. Men älskar dina inlägg!!

  Liker

  • Hei, Danni! Beklager at det er vanskelig å kommentere på mobil. Jeg har nå prøvd å endre litt på oppsettet, og krysser fingrene for at det kanskje hjelper? Takk for et godt innspill og for fine ord!

   Liker

 3. Hørtes ut som fine planer! :) Vil anbefale Jamie’s Italian, veldig god italiensk mat! Personlig er jeg veldig nygjerrig på restauranten hans som heter Fifthteen som drives av ungdommer, det var den første restauranten han åpna, tror jeg. Jeg har også fine maiplaner! Jeg skal levere masteroppgaven, feire 17.mai OG til London! :) Hvis du har tid hadde det vært veldig hyggelig å treffes, kan sende deg en melding på FB etter at jeg har levert oppgava.

  Liker

  • Det er faktisk en Jamie’s Italian vi skal spise på! Så kult at du har positiv erfaring derfra, det er jo lovende. Ooooh, både masterlevering, nasjonaldag og London-tur høres jo helt, helt strålende ut! Hurra for fine planer! Jeg vil gjerne sees når du er i byen, så bare si ifra. Stor klem!

   Liker

 4. Det er så koselig med sånn glede-seg-liste, så jeg slenger meg på selv om jeg er litt sen. I mai gleder jeg meg til:
  -Årest første fjelltur
  -17 mai med champagnefrokost som kommer til å strekke seg utover hele dagen
  -Bursdagsfest hos venninne
  -Å kunne gå med kortermede klær ute
  -Dra til Vestlandet og nyte vårstemning

  Liker

  • Så hyggelig! Takk for at du bidrar med fine ting å glede seg til! Dette høres veldig bra ut, synes jeg – det blir masse sprudlevin på nasjonaldagen her også, hihi, og det er så utrolig godt å kunne tilbringe tid ute med sol og varme og blomstring og løvsprett og vårfølelse. Kos deg masse i mai!

   Liker

 5. fortsette å ha gode tingene i mai måned; det er slik en hyggelig måned for besøk ; og med godt vær og lys; familien, og enda bedre frukt og meget fristende . selvfølgelig god vin med måtehold. for meg er det i dag en geitost galskap og vin, og duften av blomster så bidrar til sann lykke.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..