Made me smile # 7

Hei, fininger! Overgangen fra helg til hverdag er ofte både litt frustrerende og ganske spennende.
Uansett hvordan du føler deg akkurat nå: Her kommer noen lenker som kan gjøre dagen enda bedre!

Dette er sånt som har fått meg til å smile i det siste:

Nerdy grammar jokes fra BoredPanda. Thesaurus er min favoritt.

grammar-nerds-jokes-211__605Nettsiden Buy me once, som kun selger ting med livstidsgaranti! Det er jo så mye bedre for samvittigheten, lommeboka og miljøet å investere i gode produkter én gang enn å kjøpe billige greier som går i stykker og må erstattes hele tida. Supert initiativ, synes jeg.

Spillet Cuphead, som kommer snart, og som er utformet for å se ut som en gammel tegnefilm. Så originalt og så retro på samme tid, hoho. Alt er tegnet for hånd, og musikken står i stil. (Det ser for øvrig megavanskelig ut, så det er ikke sikkert at jeg kommer til å spille det, men likevel…) Se på den traileren, da!

Det faktum at Barbie kommer i nye former og farger! Dette er et stort skritt i riktig retning for å utvide det smale skjønnhetsidealet og gjøre livet lettere for usikre barn og ungdommer verden over. Time har laget en god sak om de nye dukkene.

Bloggen The Setup Wizard, hvor noen utgir seg for å være ny IT-ansvarlig på Galtvort. Beste jeg har sett på år og dag.

Internett, altså. Så mye underholdning og inspirasjon!

Jeg ønsker alle en god start på den nye uka!

– – – – –
In other words: Hello, my lovelies! Here are some links to make your day even better! – Nerdy grammar jokes fra BoredPanda. The Thesaurus is my favourite! – The website Buy me once, which features only things with a lifetime guarantee. It is so much better for our conscience, our wallets, and our planet if we buy proper products that last instead of cheap stuff that breaks and has to be replaced all the time. What a great initiative! – The upcoming game Cuphead, which is designed to look like an old cartoon! It’s all hand drawn, and there’s music to match. It does seem very difficult, so I might not even play it, but I just think it looks so cool. – The fact that Barbie is coming in new shapes and colours! What a great step in the right direction to widen the narrow beauty standard and make life easier for insecure children and teenagers. Time made a good report about he new dolls. – A blog called The Setup Wizard, where somebody pretends to be the new IT guys at Hogwarts! Best thing in forever. I wish you a great start to the new week!

Reklame

8 tanker på “Made me smile # 7

  1. haha, jeg lo høyt, med «grammatikk vitser», særlig ettersom jeg gjøre mange feil i språk; og jeg elsker ordspill (det er ikke bare for «nerd» (ingen tvil om dette er mitt magiske side av Ashkenazi)., men det kan også noen ganger omfatte fint implisitte ting, vel vitende om at eksplisitt er ikke perfekt.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..