Illustrated

Vet dere hva? Tidligere i vinter ble jeg tegnet! Herlighet, for en ære…

Illustration by Komorebitone

Se, det er meg i tusjform!

Tone er en norsk illustratør som bor i Frankrike og driver Komorebitone Illustrations. Hun lager en masse fine, fargerike tegninger av folk og dyr og steder og ting, og hun valgte altså å bruke av sin dyrebare tid på å forevige meg. Noe så smigrende!

Jeg tror portrettet er basert på dette Instagram-bildet fra i fjor sommer, hihi. Tusjversjonen ble jo råfin, med blomstrende bakgrunn og det hele… Jeg trives veldig godt med røde lepper og cat eye-solbriller, som dere vet.

Det er til og med sølvstrå i håret mitt, og jeg er ekstra glad for å ha fått beholde dem. Det passer faktisk bra, for på fredag kommer en ny podcast som har temaet alder! Grått hår kommer jo med årene, og jeg synes ikke det er noe å skjule eller skjemmes over, jeg synes det er fint. Så koselig at de fikk være med i illustrasjonen også!

Takk igjen, Tone!

– – – – –
In other words: Guess what? I have been drawn! With my red lips and my cat eye glasses (I think the portrait is based on this Instagram photo), by a Norwegian girl called Tone who lives in France and runs Komorebitone Illustrations. She does so cute and colourful stuff, I can’t believe she decided to spend time drawing me! What an honour!

Reklame

11 tanker på “Illustrated

 1. Jeg har ikke fulgt blogger eller vært på Bloglovin på hvertfall 6 mnd. Nå tenkte jeg jeg skulle begynne med det igjen og der, på Bloglovin, lå bloggen din og smilte til meg! Og jeg husket at bloggen din likte jeg jo skikkelig godt. Så nå skal jeg følge igjen :)

  Liker

 2. Tusen takk for fine ord, Synne! Du har heilt rett ang. biletet eg brukte som inspirasjon, hehe. Og syntest nesten eg måtte inkludere sølvet i håret ditt, for eg synst det er så fint (pluss at eg veit du er glad i det). :)

  Liker

 3. ganske fantastisk i sin observasjon og gjengitt tegningen. Med Blomstrende Bakgrunn ; Nei, i all seriøsitet der det ikke gir en side «kitsching», men ganske moderne og litt Standard brtitish, ikke sant ? med store blomster og sølv halm hår. hyggelig å se .

  Liker

 4. Åh, jeg har aldri fått med meg sølvstripene dine! Måtte snoke på et par eldre blogginnlegg for å dobbeltsjekke om de faktisk var der, haha. Synes slikt er veldig fint selv, ser litt frem til jeg blir helt grå (forhåpentligvis en veldig fin gråfarge!).

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..