Made me smile # 5

Her kommer noen linker vi kan starte uka med, og de fleste av dem er julete, slik seg hør og bør på denne tida.
Dette er sånt som har fått meg til å smile i det siste:

Denne gave-guiden fra Quartz, som er stilig laget og skiller seg fra mange andre. De har spurt 40 flinke folk hva som er den beste presangen de har fått, og svarene er så forskjellige. Fint å lese!

– Netflix-produksjonen A Very Murray Christmas, som Sofia Coppola har regissert, og som i tillegg til Bill Murray byr på mange kjente, dyktige folk. Den var ikke like morsom som jeg hadde håpet (tror nok at jeg er blitt bortskjemt på britisk humor allerede), men den er akkurat passe flåsete, stemningsfull og severdig. Dessuten er nesten alle sangnumrene spilt inn uten miming, og det er forfriskende!

Photo: Ali Goldstein/Netflix via IMDB

-Det faktum at et ektepar i Bradford feiret 90 års bryllupsdag nå i desember. Det er snakk om nesten et helt århundre! Jeg blir faktisk helt satt ut av tanken. Det skjer uhyre sjeldent at noen forblir gift i 90 år – bare en håndfull par i historien har noen gang kommet så langt, for begge må tross alt bli over hundre år gamle, og den sjansen er jo ganske liten i utgangspunktet. Tenk at en vanlig person kan bli født, vokse opp, leve et langt og innholdsrikt liv, eldes og dø på den tida de har vært gift… At det er mulig, liksom!

Årets julereklame fra John Lewis. Dette svære varehuset lager påkostede, følelsesladde reklamefilmer før jul hvert år, og mange gleder seg til de dukker opp. Jeg skal ikke late som at årets utgave ikke fikk meg til å felle noen tårer!

Denne ønskelista med en fars oppgitte kommentarer. Den er to år gammel, men jeg synes den er gøyal fortsatt, hoho.

Egentlig hadde jeg håpet å ha en ny podcast klar til dere nå, men jeg rakk ikke spille den inn i helga – rett og slett fordi jeg var for opptatt med besøk og førjulshygge! Åh, jeg hadde det så fint, med venninne på madrass på stuegulvet, masse god mat og timeslange rusleturer i julepyntede gater. I går kveld så Jonasflotte og jeg Home Alone, for den hører med, og vi hadde ikke sett den sammen før. Med tre tente lys og julekaker til ble det en optimal avslutning på søndagen!

Ha en fin start på uka, dere!

– – – – –
In other words: I had a lovely weekend! A friend was staying with us, and we spent the days enjoying ourselves immensely. Here are some links to start this week off right, which have made me smile lately! – This year’s Christmas ad from John Lewis. This is a big thing every holiday season, and I won’t pretend I didn’t shed a few tears. – The fact that a couple in Bradford celebrated their 90th wedding anniversary earlier this December. That’s a very rare thing and an overwhelming thought. – This Quartz gift guide, which I found more interesting that others, since they’ve asked people about the best gift they’ve ever received, and the answers vary a whole lot. – The Netflix special A Very Murray Christmas (it was not as humorous as I had hoped, but it’s goofy and cute, and I loved how very few of the songs are lip-synced). – This wish list with comments from an exasperated parent. It’s two years old, but still fun!

Reklame

2 tanker på “Made me smile # 5

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..