Tredje podcast: Jul!

Baubles

Juleepisode! Om snø, sang, tradisjoner, mat og andre ting som hører til!

Så fort jeg begynte å snakke om dette emnet, merket jeg at jeg sannsynligvis kunne holdt på i to timer. Denne podcasten er derfor lengre enn de forrige, så jeg håper dere er klare for nesten nitten minutter med fjas. Likevel er det så mye mer jeg kunne tatt med, men det betyr jo bare at jeg har stoff til neste år også!

(Jeg mener forresten julelunsj når jeg sier julebord… Fort gjort å snuble litt i ordene når man legger ut om spiselige gleder, hoho.)

Jeg vil selvfølgelig kjempegjerne høre hva dere synes, og hvordan dere skal feire i år!

Ha en fin dag og ei god helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: My third podcast (in Norwegian) is a yuletide special!

Reklame

13 tanker på “Tredje podcast: Jul!

 1. Ha, ha! «Alle gode ting er…juletre!». Heilt herleg! Diggar desse podcastane, eg sit her og verkeleg koser meg! Kanskje litt tidleg, men vil få ønskje deg ei ordentleg god jul! <3

  Liker

 2. Å, du altså, du er så flink og har så fine holdninger! <3 Jeg synes det er skikkelig tøft av deg å feire jul alene, og egentlig veldig spennende da! Her skal jeg for første gang feire vekk fra familien, med familien til min kjære. Det blir nytt, men jeg gleder meg. Ellers er jeg jo kristen, så julen er spesielt fin for meg i forhold til troen min. :)

  Liker

  • Hjertelig takk for fine ord, Caroline! Du er så god! Det er dessuten så kjekt at denne høytida kan bety mye for folk både med og uten tro, hihi. Jeg skjønner jo at jula er veldig betydningsfull i religiøs sammenheng! Jeg håper du får en kjempekoselig feiring sammen med svigerfamilien – det blir sikkert spennende. God juuul!

   Liker

 3. Nå har jeg sittet å pakka inn årets julegaver mens jeg har hørt på podcast 2 og 3 :) Det er veldig hyggelig å høre på deg Synne, gleder meg til neste!

  Liker

 4. dette er det hyggeligste jeg har hørt på lenge, Synne!
  jeg er en av dem som ikke er særlig glad i jul – som nok mest har å gjøre med at vi nederlendere ikke feirer jul noe særlig; jeg er derimot VELDIG glad i Sinterklaas, som vi feirer stort og godt hjemme hos oss – men nå fikk du meg til å glede meg litt mer. (snøen på bloggen din hjelper også :)) – jeg håper du får det fint alene i London. jeg feiret jul alene i Oslo i fjor (men var bittelitt hos ei venninne og spiste moltekrem for første gang <3) og da fant jeg ut at jeg egentlig har noen få juletradisjoner jeg også! det er et program jeg vil se på den 24., jeg må se Sound of Music (helst karaokeversjonen) og skihopping. hihi.

  god jul!

  Liker

  • Så veldig hyggelig å høre, Marlou! Tusen takk!
   Sinterklaas virker som en så fin tradisjon, som jeg ærlig talt ikke heeelt forstår, men det virker jo nesten som en slags mini-jul i begynnelsen av desember – det kan jeg stille meg bak, hoho.
   Så morsomt at du ser Sound of Music i jula! Det har jeg aldri gjort, faktisk, men kanskje jeg skal legge den til lista mi. Takk for tipset!
   Jeg er faktisk bare glad for å slippe multekrem i år, haha, for det har jeg aldri vært noen stor tilhenger av, men det hører jo gjerne med i Norge. I år blir det Christmas pudding i stedet.
   Riktig god jul til deg! Stor klem!

   Liker

 5. Tilbaketråkk: December Monday | Et dryss kanel

 6. oh, vil det helt sikkert bli en av min store tid (denne tredje podcasten : Jul) så snart jeg kommer tilbake til Paris! men her kommer en god tradisjon med årgangsvin og god mat å gå med godbit kulinariske smaksprøver ; (øl går vel vente litt til den andre siden av kanalen » la Manche»). også veldig god jul til deg!

  Liker

 7. Vi bodde i Dublin samtidig!!! Så gøy :)
  Og jeg skal også feire julen alene (samboeren min jobber, men håper å se ham litt innimellom.) Jeg skal også spise masse godt og lese uendelig (innbiller jeg meg) mange bøker og se filmer og serier. Har du sett Transparent? Og har du sett Master of None?

  Jeg synes du har verdens fineste stemme, Synne. Og det er så fint at jeg ikke er den eneste som synes det er fint å kunne kose seg litt alene også :) Elsker bloggen din og elsker podcasten din, gleder meg til å følge deg videre i 2016!

  Liker

  • Oi, så morsomt at vi bodde i Irland på samme tidspunkt! Jeg bodde riktignok ikke i Dublin, men i litt utenfor Galway. Stortrivdes der, og har selvfølgelig tilbragt en del tid i herlige Dublin også!

   Jeg har sett Master of None – så bra og ærlig og tankevekkende! Transparent kjenner jeg ikke, så den legger jeg til i lista mi, hoho. Takk for tipset!

   Tusen takk for fine ord om både bloggen og podcasten, det gjør meg veldig glad! Jeg håper at du får ei strålende fin jul, både når du er alene og når du får litt tid sammen med kjæresten. Det viktigste er å kose seg, hihi!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..