December Monday

Morning

De som har hørt julepodcasten, vet at jeg skal feire jul på egenhånd i London i år. Denne helga var det derfor en skikkelig bonus å få besøk hjemmefra! De siste fire dagene har vært så sosiale og stemningsfulle, og jeg skal dele litt av gleden med dere her inne etterhvert! Moren min og søsteren min fløy tilbake til Norge i går kveld, og Jonasflotte reiser hjem i morgen tidlig. Denne siste dagen sammen fyller vi med alt som er fint – først ble det lang, rolig feriefrokost med kalenderkonfekt og juleepisode til, og snart skal vi ut i byen i den lave desembersola. Jeg gleder meg til å vandre i julepyntede gater, se en utstilling på Somerset House, spise god lunsj og kanskje ta en øl på en hyggelig pub. I kveld skal vi se julefilm, holde hender og spise snop i sofaen, for det er jo nesten ingenting som føles riktigere på denne tida. Alt i alt gjør vi den siste mandagen før jul til en glitrende god dag!

Håper alle får en fin start på uka!

– – – – –
In other words: I’m going to celebrate Christmas on my own in London this year, and my boyfriend flies home to his family tomorrow morning, so we’re filling this last day with lots of lovely stuff!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..