Five favourite London Instagrams

Noen har en egen evne til å fange øyeblikk, stemninger og humor i fotoform.
Det er mye inspirasjon å hente på Instagram, og her kommer fem av mine London-favoritter for tida!

@thebowlerman

Stilige bilder, stilig fyr.

@londoncoffeeshops

Her får jeg tips om koselige kaféer å besøke!

Another one from my visit to The Hands Company coffee shop in Kingston

A photo posted by @londoncoffeeshops on

@sixsevensix

Flink fyr som er ekstra glad i sykler, biler og pene bygg. Det passer meg utmerket.

back to #BedfordSquare

A photo posted by sixsevensix (@sixsevensix) on

@prettycitylondon

Sjarmerende detaljer og ekstra fine firkløver-bilder.

@wallyfound

Hvor er Willy? Over hele London!

••| So many books, so little time. #WallyFound 📍|| 📷 by @avayvod |••

A photo posted by @wallyfound on

(Jeg mååå besøke dette biblioteket, forresten.)

Jeg blir bare mer og mer glad i denne byen, og hvis du også er litt svak for London, håper jeg du vil like disse fem!

– – – – –
In other words: These are my five favourite Instagram accounts with photos from London! Check them out if you love this city as much as I do!

Reklame

10 tanker på “Five favourite London Instagrams

 1. Åh, for et bibliotek! Jeg får lyst til å hoppe inn i bildet, gå på litterære oppdagelsesturer samt snuse litt i bibiotekets kriker og kruker. Jeg kan nesten lukte selve lukten av bibliotek. Kjenne på bøkene, stemningen, lydene. Tenk å kunne sitte på en av de stolene og bare se rundt seg. Biblioteker altså, de er skikkelig fine. Også er de over alt. Og jeg digger det!

  Liker

  • Ja, jeg er også intenst glad i bibliotek! Særlig de som ligger i gamle, ærverdige bygg hvor man kan gå seg bort med vilje og bare nyte stemningen… Digger det, jeg også!

   Liker

 2. hei, jeg er glad for å se disse vakre instagram serien. «The bowler mann» og» hvor er willy «er min favoritt toppen; Personlig med en påminnelse om en gammel kortet du sendte, pluss siden sist fredag da jeg oppdaget en kunstbok til » bibliothèque nordique»her, som viser en artist som farger på veggene i museet (i oslo synes jeg) med dette imponerende effekter som dybden av synsfeltet på taket av biblioteket. Jeg elsker bibliotekene så ….og votre bon goût et vos surprises . :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..