Lip tip

Jeg er ikke akurat noen sminkeekspert, for jeg bruker utelukkende leppestift, men det gjør jeg til gjengjeld hver eneste dag, så jeg har et tips til dere! Faktisk har jeg et kinderegg av en anbefaling – tre tips i ett!

Det er et kjent faktum at MAC lager supre leppestifter. Jeg har fire stykker som jeg bytter på å bruke, og to av favorittene heter Rebel (en dyp lillarød) og Russian Red (en klar, klassisk rød) – det er altså de første tipsene! Begge disse leppestiftene sitter godt og lenge, uten å «blø» eller sverte av, og uten å tørke ut leppene.

Så til det tredje tipset – bruk dem sammen! Min nye favorittnyanse er den kjølige rødfargen man ender opp med hvis man først legger ett lag med Rebel og deretter ett lag med Russian Red.

LippyDenne kombinasjonen sitter som et skudd hele dagen, og passer kanskje ekstra godt i vinterhalvåret, og får meg til å føle meg bra. Hurra!

Fortsatt god helg, mine fine!

– – – – –
In other words: Far from a make up expert, I only use lipstick – but I do wear it every day, and so I have a recommendation! In fact, today there’s a three for one offer! It is a known fact that MAC makes great lippies, and I have four of them that I use regularly. Two of my favourites are called Rebel (a lovely purple red) and Russian Red (a classic red) – they both last long with out «bleeding» or staining, and they don’t dry out my lips. Then to the third tip – combine the two! My new preferred shade is the cool red you end up with if you use one layer of Rebel and then one layer of Russian Red. This combo stays on all day, and it’s perfect for the colder months, and it makes me feel good. Yay! Happy weekend, my dears!

Reklame

8 tanker på “Lip tip

  • Selv takk for kommentar! Jeg hadde heller aldri brukt leppestift noe særlig før jeg bestemte meg for å begynne med det i 2012, men jeg ble fort veldig glad i det, hihi!

   Liker

 1. Dette tipset kom i grevens tid – tusen takk! Jeg har akkurat brukt opp Ruby Woo fra MAC. Jeg elsket fargen, men jeg hadde litt problemer med den. Det ble masse sånne prikker etter å ha hatt den på en stund som ikke ser veldig pent ut. Lillesøster (som er veldig interessert i sminke) fortalte meg at akkurat den leppestiften fra MAC har en spesiell leirete konsistens som kan gi sånne prikker. Hun forslo derfor Russian Red hun også! Da er det to som har tipset meg om den – dette må jo bli bra! God lørdag :-)

  Liker

  • Så morsomt, bare hyggelig! Jeg har også Ruby Red, og akkurat det samme skjer hos meg, og den har en tendens til å tørke ut leppene i tillegg, synes jeg. Fin farge, men krevende konsistens. Håper Russian Red kan slå an hos deg også, hoho!

   Liker

 2. Takk for tips! Det høres kanskje sykt ut, men jeg eier ikke en eneste leppestift (eier én som er en mellomting mellom leppestift og lipgloss-ish), så jeg tror jeg skal gå til innkjøp av en snart.

  Liker

 3. Yay, takk for tips! Jeg har aldri brukt MAC-leppestifter (vet egentlig ikke helt hvorfor), men jeg har jo bare hørt utelukkende bra ting om de, så kanskje jeg bør kjøpe meg en snart hehe. For øvrig er jeg ganske glad i Loreal sine leppestifter.

  Tuuusen takk for mail, hurrahurra, skal svare snart :D Håper du får en superfin uke! Klemzi

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..