Big news!

Cheers

Nå er det på tide. Jeg kjenner det i hele kroppen, og jeg har jobbet i kulissene i et år, og endelig skjer det snart. Nå er jeg klar for å oppdatere dere. Nå skal jeg ut igjen: Denne høsten, nærmere bestemt denne måneden, om under tre uker, flytter jeg til London for et år.

HURRA!

Jeg har hatt lyst til å bo i London så lenge jeg kan huske. Nå gjør jeg drømmen til virkelighet, og det føles aldeles fabelaktig. Denne gangen gjør jeg det ikke alene, og det føles enda mer utrolig – kjæresten min og jeg flytter til London sammen! Jeg kjenner meg så utrolig priviligert. Han deler drømmen min, og vi realiserer den i fellesskap, og det er nesten for stort til at jeg klarer å ta det innover meg.

Vårt lille London-besøk i forrige måned var ingen ferie, men en visningstur. Vi rakk å kose oss litt mellom slagene, men de fire dagene var fulle av telefonsamtaler og pengesummer og avtaler og vilkår og adresser og andre viktige ting. Det siste vi gjorde før vi reiste hjem, var å signere leiekontrakt! Vi har funnet en leilighet i et rolig og pen bydel i nordvest, med gangavstand til universitetet som Jonasflotte skal gå på.

Ja, for det er jo greit å ha noe å gjøre noe mens vi er der! Begge har planene klare: Han skal studere økonomi, og jeg skal fortsette å frilanse, slik jeg gjorde i Paris, og dessuten skal jeg studere vin. Jeg har rett og slett lyst til å gå i min mors fotspor og bli sommelier, altså vinkelner! Jo mer jeg lærer om vin, jo mer spennende og interessant (og velsmakende!) synes jeg det blir. Jeg ser fram til å fordype meg i edle dråper, hoho.

Vi flytter altså om ikke lenge, og hele hodet mitt er fullt av støy for tida, for det er så vanvittig mye å tenke på når man flytter. Særlig når man flytter til utlandet, og særlig når man er to. To som skal bo i London sammen i et år, fordi de har lyst til det.

Herlighet, som jeg gleder meg.

– – – – –
In other words: It is time again. I can feel it in my bones. I have worked behind the scenes for the last year, and now it’s happening. I’m going abroad again. In a little over two weeks I’m moving to London for a year. HOORAY!
I have dreamed about living in London for as long as I can remember, and I’m making the dream a reality, and it feels wonderful. I’m not doing it alone, and that’s even more amazing – my boyfriend and I are going there together, and I feel incredibly privileged. He is sharing my dream, and we are making it come true as a couple, and it’s almost too much.
Our little visit to London last month was no holiday. It was a quest to find an apartment! Our four days away were crammed with viewings and phone calls and addresses and sums of money and other important stuff, and the last thing we did before leaving was to sign a lease. We found a flat in a calm, pretty part of town, in walking distance to the university where my boyfriend will be studying.
Yes, it’s nice to have something to do while we’re there! Our plans are as follows: My boyfriend will study economics, and I am going to continue freelancing, the way I did when I lived in Paris, and I will also study wine. I am quite simply going to follow in my mother’s footsteps: I would like to become a sommelier! The more I learn about wine, the more interesting and exciting (and tasty!) the stuff becomes. I am really looking forward to immersing myself in the subject!
So we’re moving quite soon, and my head is spinning, because there are so many things to take into account when you’re moving. Especially when you’re moving abroad, and where there are two of you. Two people who are going to live together in London for a year, because they want to. My goodness, I can’t wait.

Reklame

52 tanker på “Big news!

 1. For ein kjekk nyheit! Høyrest superspennande ut, og eg gleder meg til å følgje med! Håper og trur at de kjem til å få det så fint :) Ønskje de begge to masse lukke til! :D

  Liker

 2. Hurra! Jeg skjønte at det var noe da du la ut leiligheten deres på FB. Så gøy at det går i boks, blir veldig morsomt å følge med! :)

  Liker

 3. For en god nyhet! Gleder meg til å følge med! Utrolig fint å kunne realisere drømmene sine og jeg er sikker på at dere får det kjempefint. ^^ Føler at det er så mye positivt i bloggsfæren for tiden; folk venter barn, starter på nye spennende prosjekter, kjøper seg bolig, eller realiserer drømmer, som å flytte til utlandet, som du og Jonas. Det er så gøy!

  Liker

  • Mange takk for fin kommentar, Ida! Ja, det har jeg faktisk også tenkt på – kjempekoselig at det skjer positive ting og at folk har det bra! Håper det gjelder deg også, hihi. Ha en fin dag!

   Liker

 4. Exciting news! I hope you enjoy visiting the fantastic wine bars in London – Sager and Wilde, Mission, The Remedy and 2850. Also, if you are ever in Cheltenham, please come and see us at The Grape Escape Wine Bar and Merchant. Best wishes for your adventure.

  Liker

  • Thank you so much for your comment and for these recommendations. I will make sure to visit the wine bars you’ve mentioned, and I really appreciate the pointers. If I go to Cheltenham I will definitely drop by The Grape Escape – I like your name, and I’m certain I’d like the place, too. All the best to you!

   Liker

 5. Gratulerer, og hurra! London er nydeleg, og full av god vin — og te! Og så kan de reisa rundt om kring overalt med tog, det er jo fantastisk i seg sjølv. Kan anbefala ein dagstur til Canterbury og katedralen der, viss eg hugsar rett har dei Cathedral Tea Rooms, med alt frå engelsk frukost til scones. Ønsker deg og Jonas alt godt for dei siste vekene med pakking og flytting!

  Liker

  • Tusen takk for tipsene, Guro! Jeg gleder meg stort til å drikke både vin og te, og vil veldig gjerne benytte anledningen til reise litt rundt i løpet av året. Jeg setter Canterbury på lista, hoho!

   Liker

 6. Absolutly Fabulous ! soo cute . suksess og glede til deg . bare (om studiene dine) dette sitatet fra «Benjamin Disraeli» :( -. «når jeg ønsker å lese en bok, jeg skriver det). and » big news» your’s : c’est génial .. på en måte, for en «hurra» til deg ; Jeg tror at heldigvis er det i Frankrike som er produsert den beste vin . sommelier, Vinkelner, drømmer jeg; en ung kvinne så smart, som kan gi råd som rik .

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Made me smile # 2 | Et dryss kanel

 8. Litt sent ute, men gratulerer så mye! Jeg gleder meg stort til å følge bloggen din fremover! Jeg bodde i Paris det ene halvåret du bodde der og fikk mange gode tips :-) tusen takk for det!

  Jeg elsker London og drar så ofte jeg kan. Jeg og kjæresten min drømmer om å bo der en dag vi også, i hvert fall for en periode. Det hadde vært spennende å lese om hvordan dere gjør det rent praktisk, for det er noe jeg har lurt veldig på. Jobben min kan jeg gjøre like godt fra London, men kjæresten min måtte nok funnet seg en ny jobb. Eller går det bra å leve på én inntekt? Leier dere ut leiligheten deres? Vi bor på Lambertseter og det er kanskje ikke så enkelt å finne leieboere, men det er jo en mulighet. Med litt planlegging er jeg sikker på at en får til det meste :-)

  Gratulerer igjen – dette blir spennende!

  Liker

  • Hjertelig takk for fin kommentar, Inga! Det er alltid hyggelig når tipsene mine kan være til glede for andre!
   Ja, vi skal leie ut her hjemme mens vi er borte, så det er en kjekk måte å få inn noen kroner på. Jeg fortsetter jo å frilanse som før, og vi har spart penger det siste året. Slik går det greit å finansiere oppholdet. Leieprisene i London er helt horribelt høye, så jeg tror det kunne blitt vanskelig for dere å leve der på én inntekt uten å ha spart mye på forhånd, men det avhenger jo selvfølgelig av hvor man bor og hvor stor den ene inntekten er! Jeg vet for øvrig om flere nordmenn som har fått seg jobb i London, så det bør være mulig for kjæresten din å finne seg noe å gjøre der hvis han ikke ønsker å studere. Jeg er forresten ganske sikker på at dere ville klart å finne leieboere på Lambertseter – dere vil jo bo der, så da er det vel mange andre som også vil det? Det er et hyggelig område, synes jeg, og det virker egentlig som at hele Oslo er attraktivt for ulike typer leieboere. Om dere lyser ut leiligheten i god tid på forhånd, finner dere sikkert fine folk som vil flytte inn!
   Så hyggelig at du også er begeistret for London, og så morsomt at du og kjæresten også drømmer om å bo der. Jeg krysser fingrene for at dere får realisert drømmen med tida! Klem til deg!

   Liker

 9. Dette er fantastisk, synes jeg! Både for deg og din (åpenbart), men også for meg, som kanskje kunne tenke meg slike krumspring selv. Ønsker dere lykke til – og håper selvsagt at du tar oss med til ditt nye liv i ny by.

  Liker

  • Så koselig, Elise! Det er mange muligheter for krumspring, hoho – håper du også kan leve ut dine drømmer! Jeg kommer definitivt til å ta med meg bloggen til London, og det er hyggelig å høre at du vil bli med videre. Tusen takk!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..