Made me smile # 2

Håper alle har hatt ei god helg! Her kommer noen ting som har fått meg til å smile i det siste.

 • Ekstra centimeter. Da jeg skulle fornye passet mitt forleden, mente hun i skranken at jeg måtte være høyere enn 181, som det sto i det gamle passet. Kunne jeg ha vokst litt til på de ti årene som hadde gått siden sist? Jeg sto barføtt på det kalde steingulvet mens hun målte meg, og hun hadde rett. Jeg er nå offisielt 183 cm høy.
 • Disse fine og festlige frokostblandingene fra spillet Broken Age. Man begynner i et romskip og får velge hva man vil spise til frokost, og her er det mye som frister! (Det er også enkelte ting som ikke frister i det hele tatt, haha. Galactic Slime? Ellers takk.)

tumblr_n0uubwqVQY1rhhn7to2_1280Det er en stund siden jeg spilte spillet, men denne oversikten (som jeg fant på Double Fine sin tumblr) kunne jeg hatt på veggen! CinnaMoons med Méliès-referanse på esken er kanskje min favoritt!

 • Mandagens bloppis, som ble vellykket og hyggelig. Vi satte veldig stor pris på at såpass mange kom innom!
 • Alle de fine tilbakemeldingene etter det forrige innlegget med de store nyhetene. Det er så utrolig koselig å høre fra dere, og det betyr mye for meg at dere deler gleden min over London-planene! Jeg blir glad for hver eneste kommentar, både her og på Facebook. Tusen takk!

Hvis noen gikk glipp av første Made me smile, så er den å finne her.

Jeg ønsker alle en god start på uka!

– – – – –
In other words: I hope you’ve all had a great weekend! Here are some things that have made me smile lately.
– These cool cereals from the game Broken Age. You get to choose what to have for breakfast on a space ship, and there are some interesting possibilities! (Galactic Slime? I’ll pass.) I beat the game a while back, but these illustrations, which I found on the Double Fine tumblr, would look great on my wall. My favourite has to be the CinnaMoons, with the Méliès reference on the box! – The bloggers’ market we organised, which was a success. There were actually more people than we had expected. So fun! – Extra centimetres. When I went to the police station to renew my passport, the lady behind the counter thought I looked taller than 181 cm, as it sais in my old passport. I stood barefoot on the cold stone floor as she measured my, and she was right! I am officially 183 cm. – My new favourite meme, Can someone photoshop the eifeltower under my finger. This is what happens when you ask 4Chan for help! – All the lovely feedback after my last post with the big news. I am so excited that my readers share my joy, and hearing from you means so much to me. I cherish every single comment, here on the blog and on Facebook. Thank you ever so!
Oh, and if you missed the first Made me smile, you can find it here. I wish you all a lovely week!

Reklame

13 tanker på “Made me smile # 2

 1. Veldig koselig innlegg, og gøy med London-planer! Du nevner jo ofte dataspill på bloggen din, kanskje du kunne tenke deg å skrive et blogginnlegg om dine dataspillfavoritter? Har akkurat tatt opp igjen dataspillingen og det hadde vært gøy med noen tips :)

  Liker

  • Mange takk!
   Så gøy at du har tatt opp igjen spillingen – hurra for det! Jeg anbefalte fem spill hos Oh Chérie i fjor vår, som ikke koster eller krever så mye – kanskje det kan være et godt sted å starte når man ikke har spilt på en stund?
   Artikkelen ligger her: http://ohcherie.no/sma-spill-som-gir-stort-utbytte/
   Portal har forresten fått en oppfølger som er like bra som eneren. Helt rått.
   Jeg er veldig glad i eventyrspill, og jeg nevnte jo Broken Age i dette innlegget. Tim Schafer står bak det, og han er en av mine store spillhelter! Han har laget Grim Fandango, mitt absolutte yndlingsspill, som nylig kom i renovert versjon. En enorm opplevelse, synes jeg.
   Ellers kan jeg anbefale de klassiske LucasArts-eventyrene; jeg er stor tilhenger av Monkey Island-serien, for eksempel! Gabriel Knight-mysteriene er også veldig bra.
   Kan også nevne at jeg spilte et kort, stemningsfullt og småskummelt spill nå i sommer: Gone Home. Gøy for den som liker å gå på oppdagelsesferd!
   Håper dette var til litt hjelp! God spillhøst til deg!

   Liker

 2. Så gøy at du skal til London! Ønsker du masse lykke til der! :D :) Og gøy at du har blitt høyere! Er 175 cm selv – ikke like høy, men ganske høy i forhold til de fleste jenter. Ville også si takk for kommentaren om Tassen – han hadde masse personlighet og det er koselig at du ser det :)

  Liker

  • Hjertelig takk, det blir spennende!
   Ja, det var morsomt å få beskjed om at jeg hadde vokst, haha. 1,75 er jo en utmerket høyde, forresten.
   Selv takk for koselig kommentar, Mona!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..