Sunny weekend

August

For tida bor jeg på taket og i parken. Endelig kom sola og sommervarmen tilbake, og for første gang på en måned skal jeg ikke ut på tur i helga, så denne lørdagen og søndagen står i slaraffenlivets tegn.

I dag har Jonasflotte og jeg spist god helgefrokost med egg, smoothie og QI, og nå setter vi kursen mot nærmeste grønne lunge. Jeg skal ta med meg et teppe, ei bok og en boks med havrekjeks. Jeg skal ligge og lese og døse og holde hånda til Jonasflotte inntil det blir for klamt. Jeg skal sende meldinger til alle jeg kjenner i nærheten og oppfordre dem til å komme innom. Jeg skal ta noen rusleturer på Løkka når jeg blir rastløs, og kanskje kjøpe iskaffe eller iskrem og ta med tilbake. Jeg skal kjenne sola varme hvert fiber i kroppen. Jeg skal nyte sommeren til fulle. Både lørdag og søndag. Endelig.

Forresten: Tusen takk for at dere gjorde det mye mindre skummelt å opprette en Facebook-side for bloggen! Jeg setter stor pris på hver eneste tommel opp. Dere gjør meg glad.

God helg, alle sammen! Måtte den bli full av sol og hygge!

– – – – –

In other words: These days I live on the roof and in the park. This summer hasn’t been a great one here, but now the sunny, warm weather has come back to us, and for the first time in a month I’m not going away for the weekend. In other words, I’m going to no almost nothing and have a wonderful time. My boyfriend and I started this day with a big breakfast (egg, smoothie and QI), and now we’re headed to the nearest park. I’m bringing a blanket, a book and a box of cookies. I’m going to read and slumber and hold his hand until it becomes too clammy. I’m going to text all my friends in the area and invite them to join us. I’m going to take little walks when I get restless and maybe buy iced coffee or ice cream to take back. I’m going to feel the sun on my skin and the summer in my heart. The entire weekend. Finally.
Oh, by the way: Thank you so much for making it much less scary to create a Facebook page for the blog! I so appreciate every thumbs up. You guys make me happy.
Bon week-end, tout le monde! May it be filled with sunshine and joy.

Reklame

6 tanker på “Sunny weekend

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..