My August

July, Et dryss kanelJuly, Et dryss kanel
Around the clock, Et dryss kanel
July, Et dryss kanel

Tenk at august er her! I helga har jeg vært på skogstur med storfamilien, et årlig høydepunkt på denne tida, og etter å ha koblet helt ut i noen dager, er jeg nå klar for å ta fatt på den siste sommermåneden. Jeg tenkte å fylle den med mye fint, og selv om ferien er over, kan man beholde den gode følelsen i ukene framover!

I august skal jeg blant annet…

– Vaske røyklukta ut av håret mitt og klærne mine etter oppholdet i skogen. Det er litt av sjarmen etter tre dager rundt leirbålet!

– Spise masse gode grønnsaker etterhvert som det blir sesong.

– Gå på kino for å se Pixels, en nerdete spillefilm (pun intended) og Inside Out, den nye Disney/Pixar-filmen. Den virker så fin!

– Være bryllupsgjest for tredje gang denne sommeren, nå på Sørlandet. Jonasflotte og jeg tar toget nedover til Kristiansand neste helg, og det blir kjempekoselig.

– Holde på sommerfølelsen ved å drikke kaffe på balkongen, vin på takterrassen og øl på uterserveringer.

– Lese To Kill a Mockingbird for første gang. Jeg begynte på den nå i helga, og den er ordentlig stemningsfull!

– Gjøre mitt beste for ikke å klø på de over seksti (!) myggstikkene jeg pådro meg i helga.

– Drikke mikrobrygg med en amerikansk bekjent som kommer til byen.

– Vurdere å begynne på et nytt dataspill når kveldene blir litt mørkere og kjøligere. Jeg har flere liggende klare, hoho.

– Ferie flere bursdager med fest og fjas. Hurra!

– Bruke noen ledige stunder på Veronica Mars og 30 Rock, de to seriene jeg ser mest på for tida.

– Glede meg over skolestart-bølgen som etterhvert skyller over landet, og i hemmelighet ønske meg alle matbokser med pirater/roboter/dinosaurer på, selv om de er ment for åtteåringer.

– Velge Royal med pistasj når jeg spiser pinneis (og spise mest mulig pinneis, så klart). Herlighet, har dere smakt den? Den er dødsgod!

– Lide av milde abstinenser etter at Summer Games Done Quick, nerdenes eget sommer-OL, tok slutt i dag.

– Benytte sjansen til å bruke sommerkjoler og korte skjørt så lenge temperaturen tillater det, og ha cardigan og knestrømper i veska.

– Vente utålmodig på at de norske eplene skal bli modne, og muligens gå på epleslang hvis jeg tør.

– Fornye passet mitt, som gikk ut i juli, og som jeg trenger snart, fordi jeg også skal…

– Ta en tur til London med Jonasflotte! Jeg hadde jo bursdag tidligere i sommer, og av min kjære fikk jeg to bøker og en reise til min favorittby. Gleder meg sånn!

Dette blir en variert og innholdsrik måned, og det føles bra å ha mye å se fram til!

Hva gleder du deg til i august?

– – – – –
In other words: Oh my, it’s August! I have spent this weekend tenting in the woods with my whole family, an annual tradition which allows me to reset completely, and now I’m so ready for the last summer month! I have many things to look forward to. For instance, I’m going to…
Wash the smell of smoke out of my hair and my clothes after three days around the campfire. It’s a part of it! – Go to the cinema and watch Pixels, which seems delightfully geeky, and Inside Out, the new Disney/Pixar film. It looks lovely! – Eat lots of fresh vegetables that are finally in season. – Be a wedding guest for the third time this summer, now in the south of Norway. Always a blast! – Keep the summer feeling alive by drinking coffee on the balcony, wine on the rooftop terrace and beer at open air cafés. – Read To Kill a Mocking Bird for the first time. I just began, and it’s very charming so far. – Drink micro brew with a friend from the States who’s coming to town. – Possibly start playing a new computer game when the evenings grow a little darker and cooler. I have a few lined up! – Do my very best not to scratch the over sixty (!) mosquito bites I got this weekend. – Celebrate several birthdays in my circle of friends. Party time! Yay! – Spend some spare moments watching Veronica Mars and 30 Rock, the two TV series I’m most into these days. – Enjoy the whole «back to school» wave which is about the wash over our country, and secretly want all the lunch boxes with dinosaurs/robots/pirates on them, even though they’re meant for eight-year-olds. – Suffer from mild withdrawal syndrome since Summer Games Done Quick, the geeks’ own Summer Olympics, ended today. – Eat lots of ice cream, as I’ve just discovered a new cone with pistachio and chocolate. – Wear summer dresses and shorts skirts as long as the temperatures allow it, and bring a cardigan and some knee highs in my handbag. – Wait impatiently for the Norwegian apples to ripen. They’re the best! – Renew my passport, which expired in July, and which I’ll need to… – Take a trip to London with my boyfriend! For my birthday earlier this summer he gave me two books and a weekend in my favourite city. I’m so excited!
This will be a varied and fun month, I’m sure! What are you looking forward to in August?

Reklame

8 tanker på “My August

 1. Din august ser ut til å bli veldig fin! Og nå kom jeg på at jeg også må fornye passet mitt snarest. Også kjente jeg et sterkt behov for litt Synne-tid snart! <3 (Seksti myggstikk!? Huff!)

  Liker

  • Myggen elsker meg, sånn er det bare! Jeg gjengjelder ikke følelsene i det hele tatt…
   Håhå, da er det bare å skaffe seg time på politihuset! Mitt besøk gikk helt knirkefritt – ingen ventetid, og det hele var ordnet på ti minutter. Yay!
   Samme her, vil gjerne sees om ikke lenge! <3

   Liker

 2. Æææ, Synne! Alle myggstikka!!! Kondolerer! Ellers høres det ut som du skal finne på mye fint denne måneden. Liker alltid å lese disse listene dine, for de er så innholdsrike. God august!

  Liker

  • Haha, mange takk for medfølelsen! Jeg har klødd meg som ei skabbete bikkje i noen dager nå, men heldigvis begynner det å gå over. Ja, jeg tror dette blir en fin måned, og jeg håper den vil inneholde litt Ina-tid, hihi! Klem til deg!

   Liker

 3. Jeg gleder meg til å se bilder og høre om deres London tur , det blir koselig!! Har dere planer allerede eller tar dere det som det kommer?
  Hvis jeg kan anbefale deg en restaurant synes jeg Bumpkin Notting hill var flott, bestill bord på forhånd og det er et britisk brasserie med god mat og spennende drinker :)

  Jeg gleder meg til august for da begynner vannaerobic treningen igjen, nå to ganger i uka, det blir fint. jeg skal kjøpe solsikker å ha på stuebordet. nyte sommeren helt til siste slutt. lete etter fine høstklær og samtidig håpe at jeg kan bruke sommerklærne enda litt til.
  Vi har fortsatt ferie slik at for meg er august fortsatt sommermåned, selv om dagens vær påstår noe annet…
  jeg skal lese ferdig bok 5 om K2 Johansen og bok 6 også av Hans Olav Lahlum, og så må jeg begynne å tenke nytt når jeg går på biblioteket ;)
  Jeg skal finne flere podcaster å høre på og jeg gleder meg til alle soppturene i skogen som jeg vet kommer der fremme :)

  det blir bra!!! :)

  ps. ang myggstikk. kjøp hvitvask på apoteket, det stiller kløen fort!

  Liker

  • Mange takk for restaurant-anbefalingen! Vi vil nok ta det litt som det kommer, ja – London er en av byene jeg har besøkt mest, så vi satser på en del vandring gatelangs og generelt livsnyteri.
   Så fine august-gleder! Jeg håper du får en herlig måned, med både blomster, radio, litteratur, soppsanking og annen hygge.
   Mange takk for tipset om hvitvask, det hadde jeg ikke tenkt på! Nå har det verste gitt seg, men dette skal jeg huske til neste gang jeg blir angrepet, hoho!

   Liker

 4. Oi, no fekk eg skikkeleg lyst å sjå Veronica Mars igjen. Det var så gøy! I august gler eg meg til å ha litt meir fritid (forhåpentligvis) enn eg har hatt i sommar, og til å prøve meg som frilansjournalist! (litt grugleding inne i bildet, sidan det er første august sidan 1995 at eg ikkje skal begynne på skulen igjen, men trur det blir bra)

  Liker

  • Ja, den serien er skikkelig bra! Jeg har begynt å se på den først i år, og måtte overtales, for jeg trodde det bare var nok en overfladisk high school-serie… Der tok jeg heldigvis feil, hoho!
   Å, lykke til med frilansingen! Det er deilig med fritid og frihet, og jeg er sikker på at du kommer til å gjøre det bra. Stå på!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..