My March

March
March
March

Mars er en vårmåned, dere! Hurra! Selv om jeg er veldig glad i vinteren, gleder jeg meg til alt det fine som våren fører med seg, som fuglesang om morgenen og knopper på trærne. Jeg har dessuten mye annet å se frem til denne måneden!

I mars skal jeg blant annet…

– Tilbringe mye tid ute når været er fint. Det er så herlig med mer luft og lys og bevegelse på denne tida av året!

– Markere Earth Hour (28. mars) ved å bake kake, tenne stearinlys og slå av alle lamper – og trolig glemme å slå dem på igjen.

– Lese videre i Nineteen Eighty-Four av George Orwell, som jeg begynte på forleden. Den er så velskrevet og så skremmende!

– Bytte ut høye, tunge støvletter med lave skoletter, og kanskje driste meg til å bruke småsko på de aller fineste dagene.

– Drikke kaffe, te, vin og varm sjokolade med fine frøkner. Det er så hyggelig å møtes og diskutere små og store ting over en glass eller en kopp!

– Delta på lanseringsfesten for den andre utgaven av ANTI-magasinet og skåle for en ny tekst på trykk.

– Prøve å kjempe mot lysten til å kaste alle klærne når sola begynner å varme. Det er alltid litt kaldere enn man ønsker og tror, og den dumme vårforkjølelsen er jeg fast bestemt på å unngå i år, hihi.

– Spise granateple. Er inne i en slik periode!

– Stille om til sommertid og glede meg over enda mer dagslys.

– Benytte sjansen til å drikke utepils når forholdene ligger til rette.

– Publisere et blogginnlegg som jeg har jobbet med i mange måneder.

– Feire St. Patrick’s Day (17. mars) ved å kle meg i grønt, finne frem min bredeste irske aksent og heve ølglasset i godt selskap.

– Se den store Oscar-vinneren Birdman på kino. Bedre sent enn aldri! Blir spennende!

– Prøve å holde liv i en krysantemum på stuebordet. Det går ikke så bra, haha.

– Reise til Gøteborg! Allerede nå på torsdag! Det blir så fint å ta toget østover med min favorittperson, og så plutselig være et annet sted, og så bare ha ferie i fire dager.

Det er også verdt å nevne at Dyreverndagen går av stabelen denne måneden (selv om det ser ut til at jeg dessverre ikke kan delta, slik jeg hadde tenkt). Denne temadagen arrangeres for første gang i år, og flinkeflotte Ina er ambassadør og skal snakke under åpningen!

Jeg tror dette blir knallbra, og jeg gleder meg stort til å gå våren i møte.

Hva ser du frem til i mars?

– – – – –
In other words: Yay, March is here! Spring is definitely on its way! I have many a thing to look forward to. This month I am going to, among other things… Spend lots of time outside when the weather allows it. I love how this time of year brings more light, more air and more movement! – Take part in Earth Hour (the 28th of March) by baking a cake, lighting lots of candles and turn off all the lights (and likely forget to turn them back on). – Continue reading Nineteen Eighty-Four by George Orwell, which I recently started. It is so well written and so disturbing! – Switch from high, heavy boots to lighter footwear. Always a pleasure when winter pulls back. – Have coffee, tea, wine and hot chocolate with friends. It’s so great to gab a cup or a glass and talk about everything. – Attend the launch party for the second ANTI magazine and drink to reading my words on paper. – Setting my clock to summer time and enjoy even more daylight. – Try to battle the urge to shed every layer of clothing when the sun comes out. It’s always a little colder than I think and hope, and I’m determined to skip the spring sniffles this year. – Eat lots of pomegranate. I’m totally hung up on it these days! – Publish a blog post I’ve prepared for months. – Celebrate St. Patrick’s Day (the 17th of March) by dressing in green, use my Irish accent and raise my glass in good company. – Watch the major Oscars winner of the year, Birdman. Better late than never! – Try to keep the Chrysanthemum on the living room table from dying. I’m losing that battle, haha. – Visit Gothenburg! This weekend! I can’t wait to take the train with my favourite person, and then suddenly be somewhere different, and then just be on vacation for four days. Such a treat!
I think this month is going to be a really good one. What are you looking forward to this March?

 

Reklame

11 tanker på “My March

 1. Endelig er våren her! Jeg ser frem til:

  – varmere dager med turer i solskinn
  – blomster som sakte men sikkert våger seg frem etter en lang vinter
  – å ta frem trenchcoat og ballerinasko
  – Askepott-premieren 13. mars
  – å lese månedens bok «Udødelighetens elixir» av Gabi Gleichmann
  – innlegg fra Gøteborg-turen din
  – tur til St Andrews i Skottland

  Klem fra meg :)

  Liker

  • Så fine vårgleder! Takk for at du deler! Det blir deilig å bytte ut vintertøyet med lettere klær. Riktig god tur til Skottland når den tid kommer!

   Liker

 2. är det en jätteliten chokladkaka på bilden ????? hur söt. din mars låter förresten superfin. spännande med ditt blogginlägg! jag ser mest fram emot spring break, men en veckan paus från skolan och bara sola sola träna träna. <3

  Liker

  • Jaaa, nettopp, det er en kjempeliten og supersøt sjokoladekake! Kjøpte den på en liten pop up-kafé. Veldig god! Åh, det høres herlig ut – håper du får en strålende mars!

   Liker

 3. Ser frem til at det kanskje blir litt mer sol og varme når jeg skal ut og gå tur, slik at man slipper vinterjakke for å gå ut døren – heller solbriller! Ser også frem mot påsken, elsker gult så det skal bli gøy å sette frem små gule påskekyllingdekorasjoner i hele leiligheten :)

  Liker

  • Ja, det er herlig å kunne finne frem solbrillene i stedet for tykke, tunge klær! Påsken og den tilhørende pynten må jo være perfekt for den som elsker gult, hoho!

   Liker

 4. oh, for mange du har rett, på våren, som kommer. å ta alle disse små gleder som fuglesang og knoppene på trærne: som i kveld hadde jeg gleden med en rødstrupe , og to blå meis som var på de høye grener av min aprikos treet, knopper. og denne vakre sollyset mer intens, som er løftet om våren. Jeg vil ha bare lykkelig med liten kule ting som en bursdag for en ung kvinne av min familie ;og en hendelse som feirer en klok lesing og forkledning » roll » . Det vil sikkert være, for å gi ekstra innsats i måned jobb ; og delta på en «konferanse» av helgen ; og selv lese bøker og dette alltid fortsette. men jeg er veldig glad for at du kan ha en god hvile med din ferie reise. alle tar liv, høyre side !! Jeg sier ikke nei, for en liten øl til St Patricks (hurra!).

  Liker

 5. Her jeg bor er mars definitivt en vintermåned. Og selv om jeg er litt misunnelig på den tidlige våren i lavlandet så synes jeg egentlig mars gjør seg best med snøkåpen på. Her blir det skiturer i solskinn, grilling i snøen og kvikklunsj i hytteveggen som står på planen. Påskestemning hele måneden med andre ord :)

  Liker

  • Det høres helt herlig ut! Jeg har vokst opp i innlandet, hvor det gjerne ligger snø helt frem til midten av mai, så jeg er også vant til lengre vintre. Er heldigvis glad i vinter og snø, jeg også, og i påsken skal det jo helst være blendende hvitt! En hel måned med påskestemning låter supert, synes jeg!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..