Patchwork: February

Februar er kanskje årets korteste måned, men man rekker å fylle den med mye fint likevel! Slik så den ut gjennom min Instagram-konto.

InstaFebEn rolig søndag med besøk og tente lys ble en god start. Minnie bød på leppepomade, og jeg forgylte en tilfeldig tirsdagskveld med bananspilt og strøssel. Det er alltid lov, hoho.

InstaFebSola kom tilbake! Jeg frydet meg over å være ute. Jeg mimret tilbake til Paris (hei, #tbt!) og ga slitne roser forlenget liv i et lite glass.

InstaFebruaryKveldshimmelen var et nydelig syn, helt uten filter og redigering. Vinteryset <3

InstaFebJeg begynte tidlig med godsakene på Oslo vinfestival, og jeg leste The Borrowers, og jeg koste meg med espresso om ettermiddagene.

InstaFebJeg hadde ny vintagekjole i bursdagsselskap, jeg fant en hjerteballong på Valentine’s Day og jeg oppdaget en fin, blå boble på en rusletur.

InstaFebEn kveld laget Jonasflotte supergod middag, og en dag var himmelen helt hvit, og en morgen ble ekstra fin med rubinrød juice og dagslys til frokosten.

InstaFebJeg publiserte en tekst om å være individualist – tusen, tusen takk for alle tilbakemeldinger på det innlegget! – og tok solskinnspauser på takterrassen, og så gledet jeg meg over fine postkort med omslagsbilder fra gamle Penguin-bøker.

InstaFebJeg viste frem denne vintage-sjarmøren, bakte ostekake for første gang (vellykket!) og feiret den siste fredagen ved å ha en paraply i håret.

Vips! Så var februar over for denne gang, og jeg har et nytt lappeteppe å se tilbake på. Håper dere alle har hatt en herlig måned.
Jeg heter Synnebollen på Instagram – vi sees der!

– – – – –
In other words: February might be the shortest month of the year, but I managed to fill it with lots of lovely things! This is what t looked like through my Instagram, where all my captions are in English. See you there!

Reklame

6 tanker på “Patchwork: February

 1. Ser ut som du har hatt en fin februar med mange høydepunkter :) Jeg mimrer også tilbake til Paris, spesielt nå som våren nærmer seg. Håper du har hatt en fin helg!

  Liker

  • Ja, februar har vært en fin måned – håper du kan si det samme! Enig, Paris-savnet blir ekstra stort om våren; jeg synes byen er på sitt aller fineste i april. Ønsker deg en fin uke!

   Liker

 2. Jeg hadde to og en halv liten crush på disse bildene av februar. (Selv om jeg jukset, på forhånd, en gang jeg så før instagram). at av taket er tatt (minnet meg om byen Annecy og rolig kirke, men i tillegg en vakker snødekt bakgrunn tilbake!). en ekte øyeblikk av lykke; det er på ditt Oslo snødekte åser. den andre er at rosa gul himmel så godt balansert med neste treet, og tak. og så dette fint bilde av champagne (antar jeg), og jordbær som fikk meg til å smile (fordi miss !,: er det feil som gir medisinsk molekyler sammen), men i tillegg til kvantitet; likevel så god! . og Eiffeltårnet, uten tvil; fordi jeg ser bakfra med min baker, men ikke alltid i en blå himmel … :) :) :)

  Liker

  • Så hyggelig at du liker bildene!
   Det er ikke champagne i glasset, men prosecco. Vi vet at champagne og jordbær ikke fungerer sammen, så vi valgte en vin med nok sødme til at den passet godt til jordbærene!

   Liker

  • Hihi, jeg synes også den er søt! Fant den i et gammelt smykkeskrin hjemme i Løten, og hadde helt glemt at jeg hadde den. Brukte den som liten, og det gjør den enda finere i mine øyne!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..