A tip and a trip

Det er godt å føle seg oppdatert. Iblant får jeg dårlig samvittighet fordi jeg ikke rekker å følge med på det som skjer – det foregår viktige ting rundt omkring, og store hendelser finner sted hele tida, men det er ikke alltid like lett å få med seg alt.

Et lite tips til dem som har det på samme måte innimellom, og som liker å vite og lære: Nyhetsbrevet til Quartz! Ved å gå inn på siden deres og klikke på konvolutten oppe til høyre kan man melde seg på, og så får man én epost hver morgen. Den ønsker deg en fin dag og gir deg et overblikk. Nyhetene presenteres på en enkel, kortfattet måte, og skrivet inneholder både tungt stoff og lettere kuriosa. En riktig god start på dagen, synes jeg!

MarchI morgen reiser Jonasflotte og jeg til Gøteborg for vårt lille firedagers eventyr! Mange takk for alt dere har anbefalt oss å se og gjøre i byen. (Om du ikke har rukket å dele dine favoritter ennå, er det fritt frem i kommentarfeltet!)

Jeg gleder meg sånn. Jeg er så rastløs, og må ut på tur med jevne mellomrom for ikke å implodere. Slik føles det, i hvert fall. Nå ser jeg frem til å kjøpe med kaffe og godsaker og gå ombord i et tog, og så sitte ved siden av kjæresten min i noen timer og snakke om alt og ingenting, og så gå ut av toget i en annen by og et annet land. Man trenger ikke alltid reise så langt!

Jeg elsker følelsen av å utforske ukjente områder, uansett hvor jeg er. Runde hjørner uten å vite hva som venter, følge intuisjonen og eventylysten, gå på oppdagelsesferd i gatene. Det beste er å ta seg god tid, se nærmere på sånt som pirrer nysgjerrigheten og stoppe for å spise og drikke akkurat når man føler for det. Det er ferie for meg. Nå skal jeg ha ferie i fire dager sammen med han jeg liker aller best.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt strålende uke! Vi snakkes snart igjen!

– – – – –
In other words: I like being updated. Sometimes I feel bad because I can’t keep up with current events. There are important things happening all the time, all around the globe, and it can be challenging to stay on top of everything. To those who sometimes feel the same way, I have a great tip: Stay updated with the Quartz newsletter! By going to their page and clicking the envelope in the top right corner you can sign up with your email. Then you’ll start receiving a daily newsletter, wishing you a good morning and telling you what’s new, in simple terms and short descriptions. Both the heavy, serious news and some lighter curiosities are included. I think this is a very good way to start the day!
Also, I’m off to Gothenburg tomorrow! I’m really excited, because I get terribly restless – it feels like I have to travel regularly, or I’ll implode. I don’t have to go far, I just have to go somewhere else! Now I’m looking forward to buying coffee and some treats before boarding a train, and then sitting next to my boyfriend for a few hours, talking about anything and everything, and then disembarking in another city and another country. I just love that feeling of exploring unknown territory! Turning corners without knowing what awaits, following one’s intuition and sense of adventure, taking one’s time to investigate if something seems interesting, and stopping for a nibble or a refreshment whenever it feels right. That’s all I want from a vacation. Now I’m off for four days with my very favourite person. I wish you all a lovely weekend!

Reklame

11 tanker på “A tip and a trip

  1. God tur! Jeg reiser selv til London i morgen for å besøke en venninne som bor og jobber der. Gleder meg, blir alltid så rastløs når våren nærmer seg!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..