The light

Åh. Sola er tilbake.

Den sniker seg inn gjennom vinduene når jeg minst venter det. Den fyller hele leiligheten med blendende solskinn og løfter om varme og vårblomster. Utenfor vinduet er det riktignok åtte kuldegrader; det er en lys, lett, klar vinterdag full av muligheter.

FebruaryJeg trekker til meg solstrålende. Jeg kjenner gleden og overskuddet spre seg i kroppen. Snart skal jeg ut og puste inn den friske lutfa, og det blir ikke mørkt før klokka halv fem. Vi nordmenn vet å få mest mulig ut av dagslyset, og nå får vi stadig mer av det.

Vinterlig hverdagsluksus! Noe så herlig!

– – – – –
In other words: The sun is back! It sneakily finds a window and surprises me by filling the apartment with lights and promises of warmer weather and spring flowers. Outside my window the temperature is still eight belwo zero, though – it is a bright, clear winter’s day, full of possibilities. The rays of sun give me joy and energy. Soon I’ll go out to enjoy the crisp air, and the sun won’t set until between four and five this afternoon. The Norwegian winter teaches you to make the very most of the daylight, and now we’re slowly getting more and more of it. Delightful!

Reklame

19 tanker på “The light

 1. Det beste med vinteren er når man kan se at det går mot vår, syns jeg. Bare det at vi ser det mer og mer konkret, dag for dag. Det hjelper, altså :) Hurra for lyset.

  Liker

 2. Det er så herlig! Jeg hadde skrivedag i går, og det var litt fint å sitte inne med macen, på skrivebordet ved vinduet og se sola som bare stod høyt på himmelen hele formiddagen. Februar <3

  Ha en super helg!

  Liker

 3. oh, ja! lyset her er ofte veldig generøs, og jeg er overrasket over å se ganske mye. den siste morgen rundt 9am på sengen mine katter og jeg har en full bade solen. en hage, på gatehjørnet med en magnolia har gitt sine vakre blomster blad knopper; frukttrær i hagen min de har små knopper også; og grønne stilker av tulipaner vil ønske høyde !

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..