My February

February
February
February
February

Hei, februar! Du kom litt brått på – jeg var bombesikker på at det var 31. januar helt frem til søndag kveld. Da måtte jeg bla om i kalenderen og godta at årets første måned allerede var over, og nå er jeg klar for å ta fatt på den andre!

I februar skal jeg blant annet…

– nyte at dagene blir stadig lengre og lysere.

– spise Fastelavsboller som om jeg fikk betalt.

– bidra med en ny tekst til ANTI-magasinet, som denne gangen har temaet tid. Jeg skriver om et utrolig spennende kunstprosjekt!

– drikke champagne.

– se Big hero 6 på kino! (Har lyst til å se Nightcrawler og Whiplash også, hvis jeg orker – de virker ubehagelige, så kanskje jeg venter til de kommer på Netflix, hihi.)

– planlegge ny fest.

– lage ratatouille til middag. Jeg glemmer iblant hvor godt det er. Varmende vintermat!

– fortsette med å spille Grim Fandango i hvert ledige øyeblikk. Herlighet, som jeg elsker dette spillet, og så glad jeg er for at det er tilgjengelig på nytt, 17 år etter at jeg rundet det første gang. Ventetida er endelig over, og det var verdt det, og jeg stooorkoser meg. (Om noen andre vil oppleve historiens beste eventyrspill, koster det en hundrelapp her!)

– feire flere bursdager med kake og festivitas.

– sette sammen en liten Krakòw-guide og dele den med dere.

– delta på Oslo Vinfestival. Det står masse spennende på programmet!

– huske at februar er en vintermåned. Våren kommer etterhvert, men vi bor tross alt i Norge, og jeg tror ventetida føles mye lenger for dem som klager på vinteren allerede nå. Får vi flere kjølige, klare dager med snø i lufta og roser i kinnene, synes jeg at det bare er fint!

– spekulere i Oscar-nominasjoner og muuuligens holde meg våken gjennom natta for å se utdelingen direkte, hvis det passer.

– legge planer for en liten utflukt sammen med Jonasflotte.

– lese ut The Borrowers, som jeg holder på med nå. Sååå sjarmerende!

Jeg har stor tro på disse planene og denne måneden! Det er så godt å ha ting å glede seg til.

Hva ser du frem til i februar?

– – – – –
In other words: Hello, February! You took me by surprise! To think that the first month of the new year is already over… Well, I have lots of things to look forward to in the second one as well! Among other things, I’m going to…
– enjoy how the days are slowly growing longer and brighter. – contribute another text to the ANTI magazine. This edition deals with the subject of time, and I’m writing about a very fascinating art project.
– drink champagne. – keep in mind that February is a winter month. Some people start longing for spring and get very disappointed this time of year, but I like winter. If there are more cool, crisp days ahead with snowfall and rosy cheeks, I welcome them! – attend the Oslo Wine Festival. There are lots of interesting things planned! – make a little guide to Kraków and share it with you. – go to the cinema to watch Big Hero 6! I might also catch Nightcrawler and Whiplash, but they seem uncomfortably intense, so maybe I’ll wait for them to become available on Netflix. – plan a little trip with my boyfriend. – make ratatouille for dinner. I sometimes forget just how hearty and tasty it is. Perfect winter food! – celebrate several of my friends’ birthdays with cake and festivities. – keep playing Grim Fandango every time I have a moment to spare. My goodness, how I love this game, and how happy I am that it’s available again, 17 years after I beat it for the first time. The wait is over, and it was worth it, and I’m having a ball. (If somebody else wants to experience the best adventure game in history, you can buy it here for a very reasonable price!) – plan our next party. – wonder which films will win the Oscars this year, and maybe stay up all night (time difference) to watch the show live. – finish reading The Borrowers, which is my current book. It’s so charming!
All these things are going to make for a lovely February, I’m certain of it! What are you looking forward to this month?

Reklame

17 tanker på “My February

 1. Hurra for en ny måned, og et ekstra hurra for bursdagskaker <3 Jeg har også lyst til å sette pris på vinteren, med supper og varmende middager. Deilig!

  Liker

 2. Så fine planer, og kopp! :D Jeg har sånn også, hihi. Mine planer for februar består av veldig mye lesing og fire essay som skal inn nesten samtidig… Men! Vi har også to uker fri fra universitet, og det er akkurat da kjæresten fyller år og vi fyller to år, så gleder meg veldig til å feire med han :D

  Liker

  • Så morsomt at du også har uglekoppen, hoho! Det høres som a du virkelig vil gjøre deg fortjent til de to friukene, og jeg håper dere får en fenomenal feiring!

   Liker

 3. Så mange fine planer du har for februar! Denne tida på vinteren synes jeg er så fin, når det enda er skikkelig vinter, men lyset vender tilbake. Da har man liksom følelsen av at det blir vår en gang, og da synes jeg det er så mye lettere å nyte vinteren. Jeg har forrestens skikkelig lyst til å lese The Borrowers – skal se om den er å få tak i som lydbok på Audible. God torsdag min skjønne!

  Liker

  • Jeg skjønner hva du mener – jeg er jo veldig glad i vinteren i utgangspunktet, men det er jo ekstra fint når man kan få både i pose og sekk, med både snø og lys! De siste dagene har vært helt nydelige, altså.
   Jeg kan virkelig anbefale The Borrowers! Den er søt og stemningsfull og veldig levende skrevet.
   Riktig god torsdag til deg også, vennen min!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..