Patchwork: January

Nå ser vi hvordan årets første måned artet seg på Instagram! Et lappeteppe av fotografiske, kvadratiske minner!

InstaJanuaryJanuar begynte med en super nyttårsfeiring, festrester på bakken og en flunkende ny mobiltelefon. (Det tok litt tid å bli fortrolig med den, men vi er veldig gode venner!)

InstaJanuaryHverdagen tok over da juleferien var slutt, og jeg tillot meg selv å ta det rolig i begynnelsen, ved å sove en time lenger enn vanlig og spise litt snop til morgenkaffen. Jeg drakk øl med fine folk på en tirsdagskveld, og en dag tok jeg omveien hjem for å beundre de søte husene på Rodeløkka.

InstaJanuaryJeg gikk på kino og gledet meg over den klassiske foajéen på Klingenberg. I et ledig øyeblikk lekte jeg med kaffe og sjokolade, og en helg var vi på Reiselivsmesse og fikk gratis popcorn. Yay!

InstaJanuaryEn lørdag gikk jeg på kjolehandel for julegavepenger, og en søndag bygget jeg lego sammen med Jonasflotte (det ble jo en herlig geeky start på året!), og frokosten inntok jeg med hvite tulipaner til.

InstaJanuaryJeg spiste sushi og leste om Tokyo og drømte meg vekk til Japan. Jeg så frem og tilbake i dette innlegget, også bakte jeg brownies! Nam!

InstaJanuaryJonasflotte og jeg hygget oss med bøker og brygg, og en mandag hadde jeg krøll og perle i håret, og snøen danset og pyntet opp utenfor soveromsvinduet mitt.

InstaJanuaryDe hvite tulipanene ble etterhvert byttet ut med en ny, nydelig rosalilla bukett.

InstaJanuarySå mye godt å spise og drikke! Jeg var på et lite vinsmakekurs, feiret en fredag med en sjokolade- og chilibolle og fikk supergod gin fizz med pasjonsfrukt servert på vorspiel.

InstaJanuaryEn frokost ble fargerik (og veldig god) ved hjelp av blåbær og granateplejuice. Jeg tilbragte noen dager hjemme hos foreldrene mine, med fin, blå utsikt fra rommet mitt og en gammel spilledåse som var et veldig hyggelig gjensyn.

InstaJanuaryTilbake i byen lot jeg meg begeistre av en fin hageport med kattepus, og månedens siste fredag ble markert gjennom innkjøp av nødvendigheter som blomster og vin, og til slutt delte jeg en sjarmerende sykkel i forbindelse med dette reisebrevet fra Kraków.

En god start på 2015! Om resten av årets måneder inneholder like mye fint, er det helt greit for meg… Vi sees på Instagram, dere!

– – – – –
In other words: Here’s another patchwork of photographic, quadratic memories! This is what the first month of 2015 looked like through my Instagram. If you head over to my profile, you’ll find that all my captions are in English. See you there!

Reklame

7 tanker på “Patchwork: January

    • Ja, januar ble en god måned! Håper du også har hatt en god start på det nye året.
      Vinsmakekurset var en fin introduksjon til vinens verden, og om du holder til i Oslo, kan jeg anbefale kursholderen Liora Levi!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..