…and a geeky new year!

Jeg kan med glede rapportere at året så langt har vært en fin blanding av festligheter og sosialisering på den ene siden og hjemmekos på den andre. Hjemmekosen har gjerne hatt et geeky tilsnitt, og det er jo slik jeg helst vil ha det!

Jonasflotte og jeg så Lego-filmen forleden, og den er like gøyal hver gang. Dessuten er den skikkelig inspirerende – enda godt vi har lego å bygge med når det klør i fingrene.

January
January
January
January

På denne tiden av året ser jeg også masse på Games Done Quick, en slags dataspillfestival som går ut på å runde spill fortest mulig til inntekt for et veldedig formål. Det er et maraton som pågår døgnet rundt i en hel uke, og jeg pleier å strømme det direkte til TV’en i stua.

GDQHer får man gjensyn med gamle klassikere og nye favoritter i skjønn forening, noe som er veldig hyggelig, og det er så intenst imponerende å se hvordan de aller dyktigste spillerne takler utfordringene en selv sliter med i timevis!

GDQ
GDQ

Jeg kan jo ikke følge med hele dagen, men spiser lange kosefrokoster om morgenen, gjerne med avocado og cherrytomater og smoothie.

GDQEller kanskje bananpannekaker! (Oppskriften er kjempeenkel og ligger her, vet dere!)

GDQJeg klapper i hendene og deler figurenes glede når de opplever store ting.

GDQ
GDQ

Gjerne passende antrukket; iblant bytter jeg ut morgenkåpa med en diger, myk spill-skjorte jeg tyvlåner av kjæresten!

GDQTente lys og litt snop til kaffen er heller ikke å forakte.

GDQNå er spillmaratonet over for denne gang, men for en start på dagen og på året!

Hvis 2015 fortsetter i samme spor, har jeg ikke noe imot det!

– – – – –
In other words: This one’s for my fellow geeks! I’m pleased to share that 2015 so far has been filled with a mix of fun nights out with friends and lazy days in with geeky activities. For instance I watched The Lego Movie with my boyfriend, and that is always a great film choice, and luckily we have lego to build with when we’re overrun by inspiration. Also I love watching Games Done Quick this time of year. It’s a sort of speed running video game festival – players beat games as fast as they can to earn money for charity. It is a marathon which goes on 24/7 for an entire week, and I like streaming it live on the TV in our living room. Old classics and new favourites are being played and beaten, and it is so impressive to watch the masters fly through them! I like eating long breakfasts in front of the screen, maybe with avocado and cherry tomatoes and a smoothie, or maybe I’ll make some banana pancakes (the amazingly easy recipe is here, you know)! I clap my hands and share the joy of the characters when they experience big things, and sometimes I dress accordingly by swapping my morning robe with a big, soft video game shirt from my boyfriend’s closet. A few candles and some sweets with my coffee is also very nice. What a way to start the day, and the year! If 2015 continues on this track, I certainly won’t mind!

Reklame

13 tanker på “…and a geeky new year!

  1. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..