Last year and this year

Er vi lei av oppsummeringer og tilbakeblikk? Kanskje litt? Håper det er greit at jeg ser meg over skulderen likevel, to uker ut i det nye året.

I 2014 besøkte jeg fire nye land, jeg møtte Tony Hawk og Neil Gaiman, jeg solgte mine første reportasjer til et papirmagasin og fikk dessuten oppfylt en gammel drøm (som jeg kanskje vil dele med dere etterhvert). Dette er sånt jeg kommer til å huske ekstra godt! Hurra!

BrusselsHer kommer en liten månedsoversikt med noen utvalgte blogginnlegg fra året som gikk.

I januar var jeg mest opptatt av det nye kameraet mitt! Jeg kjøpte meg speilreflekskamera for julegavepengene mine, og det ble en uvurderlig følgesvenn i løpet av 2014.

I februar skrev jeg om selvbilde og viste dere litt av hvordan vi har det hjemme.

MalaysiaI mars var jeg i Malaysia, og dermed turte jeg å dele en tekst med melodi, og så skrev jeg litt om feminisme.

I april skrev jeg om å være tigerfadder. Dessuten var det nydelig vårvær, og jeg delte femten smilegrunner.

17. mai 2014I mai var jeg i Trondheim, og dette skjedde, og 17. mai-feiringen ble formidabel, og jeg hadde massevis av geeky godsaker å glede meg over.

I juni kom sommeren for fullt! Jeg fortalte litt om følelsene mine da det var ett år siden jeg forlot Paris, og vi delte sånt vi ikke liker.

The Scottish HighlandsI juli var jeg i Skottland på rundreise i forbindelse med at Jonasflotte og jeg fylte fem år. Dessuten arrangerte jeg en liten skattejakt.

I august skrev jeg en ny tekst med melodi, men aller mest var jeg ute i sola og nøt sommeren med hele meg.

BruxellesI september var jeg i Brussel, og så var jeg euforisk på Teknisk museum, og jeg delte mine beste helgeaktiviteter.

I oktober kom høsten. Vi snakket om små særegenheter (det var ekstra gøy!) og utvekslet lydtips til hjemmejobbing.

I november mistet jeg morfaren min, og mange av dagene føltes mørke og lange. Jeg fant likevel ting å glede meg over, og jeg svarte på ti spørsmål, og dessuten snakket vi litt om det å være en sånn person som gråter. Det er lov, nemlig!

The Christmas fairI desember var jeg i Kraków (og i denne kategorien er det ikke så mange innlegg ennå, men det kommer flere!). Jeg koste meg også med alle de små førjulsgledene her hjemme, og så kom jula og var alt jeg ønsket meg.

Videre har jeg delt noen oppskrifter og et antall antrekk, for bakst og kjoler er blant tingene jeg liker aller best. Og så fester, da! Hoho!

2014 ble et begivenhetsrikt og variert år. Blant store opplevelser og mange små gleder lå noen sorger, enkelte dyrekjøpte erfaringer og en del ny lærdom. Livet overrasker stadig, og vi kan ikke gjøre annet enn å henge med så godt vi kan.

I 2015 har jeg lyst til å gi enda mer av meg selv. Jeg har stort sett blogget annenhver dag gjennom hele 2014, og det er noe jeg trives veldig godt med. Jeg liker å gi dere små innblikk i hverdagen min, og å dele gledene mine med dere, og å diskutere viktige ting. Det sistnevnte vil jeg prøve å bli enda flinkere til! Jeg vil bli modigere, for jeg setter så stor pris på dere som leser og alt dere bidrar med inne, hvert eneste besøk og hver eneste kommentar. Det vil jeg at dere skal vite. Tusen takk for følget i 2014!

Jeg har stor tro på 2015. Jeg akter fylle det med alt jeg liker, og jeg gleder meg.

Summer
April

– – – – –
In other words: Are we tired of resumés and flashbacks? I hope it’s okay that I look over my shoulder a little. In 2014 I visited four new countries, and I met Tony Hawk and Neil Gaiman, and I sold my first proper pieces to a paper magazine, and an old dream (which I might tell you more about) came true. Those are things I’ll remember, for sure!
Here is a little look at what happened each month, as well as some of my favourite posts from the past year. January was all about my new camera. I bought my DSLR with my Christmas money, and it has become an invaluable companion. In February I wrote about body image and showed you little pieces of our home. In March I visited Malaysia, and that gave me courage to publish a tune and a scene, and I wrote a wee bit about feminism (the main article is in Norwegian, I’m afraid). April brought the spring, and I talked about tigers and shared fifteen smiles. May was lovely, not only because this happened, but also because our Constitution Day celebration was brilliant and I enjoyed lots of geeky goodies. June was full on summer! I wrote about my feelings one year after moving home from Paris, and we shared things we don’t like. In July I went to Scotland, to celebrate five years with my boyfriend, and that was also why I arranged a little scavenger hunt. In August I shared another scene and tune, but mainly I was outside enjoying the sun with my whole being. September brought me to Brussels, and I was euphoric one nerdy night, and I shared my favourite weekend activities. October was the first proper month of autumn, and we were honest about our quirks (so fun!) and exchanged audio tips for the home office. In November I lost my grandfather, so many days felt long and dark, but luckily I could still find things that made me smile. Also I answered ten questions, and we talked about crying. I’m a crier, and there is no shame in that! In December I visited Kraków (and there aren’t many post in this category yet, but they’re on the way!). I shared my favourite things about Advent and, when Christmas came around, it was everything I had hoped for. I have also shared some recipes and a number of outfits, as baked goods and dresses are among the things I love most – and parties, of course!
The past year has been eventful and varied. Among big happenings and little joys were some sorrows, some harrowing experiences and some new wisdom. Life is full of surprises, and all we can do is try to keep up! In 2015 I’d like to open up even more. I have blogged pretty much every other day throughout 2014, and I really enjoy it. I like showing you what my life is like, I like sharing what makes me happy and I like discussing important issues. The latter is something Id’ like to do more of! I wish to be braver, because I really value our exchange. Your visits and comments on this blog are important to me – every single one. I want you to know that. Thank you so much for the company this past year!
I really believe in 2015. I intend to fill it with all the things I like, and I’m looking forward to it.

Reklame

25 tanker på “Last year and this year

 1. Flotte innlegg du deler! Jeg ser deg ikke så ofte som jeg skulle ønske, dessverre, så det er så fint og hyggelig å få et innblikk i hverdagen din med store og små begivenheter. Jeg er så glad du er deg selv fullt ut -fra topp til tå- og gjør det du vil, mener det du vil, spiser- og kler deg som du vil, reiser og opplever det du drømmer om, og ikke minst; får til det du vil!! (tror jeg forsto det med gammel drøm… hihi…) Du er ei sterk dame og et godt forbilde! Stå på videre, gleder meg til å se hvordan 2015 blir! Glad i deg, Synnebollen <3

  Liker

  • Tusen takk for denne kommentaren, Karianne – nå ble jeg glad! Det er så hyggelig at du stikker innom her, for jeg skulle selvfølgelig også gjerne sett deg oftere. Ja, du fikk jo rapport i etterkant da den drømmen gikk i oppfyllelse, hoho. Jeg setter så stor pris på vennskapet vårt, og jeg ser frem til mye kos og moro i 2015. Glad i deg også, vennen min!

   Liker

  • Ja, jeg glemmer ting innimellom, så det er fint å finne frem til gode minner gjennom slike tilbakeblikk… Håper drømmene dine blir oppfylt i 2015, hoho!

   Liker

 2. Blir aldri lei oppsumeringer! Årh, når du nevnte det gråteinnlegget begynte jeg å tenke på den videoen jeg sendte deg da. Kjenner tårene presse på bare jeg tenker på den, flere måneder senere! Haha :)

  Liker

  • Mange takk for kommentaren, Nøven! Jeg håper at ditt 2015 blir alt du håper på. Tekster og melodier er jo en av dine spesialiteter, hihi – måtte kreativiteten blomstre videre! Stor klem!

   Liker

 3. Høres ut som du har hatt et supert år. Håper dette året blir enda bedre :) Elsker kjolen du har på deg på deg nederste bildet. Du serrett ut som du har komt fra 40-50 tallet (er elendig på klesepoker)

  Liker

  • Takk, håper 2015 blir supert for din del også!
   Så hyggelig, jeg er også glad i den kjolen! Fant den på et lite marked i Bangkok, og den er nok fra sent 60-tall. Merci!

   Liker

 4. Jeg googlet «liten tekanne» og kom til bloggen din. For et lykketreff! Fine bilde, fine tekster, nå skal jeg lese meg bakover. Ha et flott 2015!

  Liker

 5. Koser meg med bloggen din, og gleder meg hver gang det kommer ett nytt innlegg, så «keep up the good work»!
  Håper du får et fint 2015:)

  Liker

 6. Jeg er alltid glag og hver gang i emner ,eller reiser dine . en ekte folelse av lykke og full generositet i den oppmerksomheten som er gitt til alle ; alt gjor meg takkenemlig for at . c’est simple je suis fan …. Jeg sa en rodstrupe i Hagen i Morges , fortalte han til meg at 2015 veldig veldig bra ! Som alle som en sang han ! Og du vet , at jeg elsker ogsa katter ….

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..