My January

January
January
January
January

Jeg blir alltid oppglødd ved årsskiftet. Et helt nytt år! Noe så forfriskende! 2015 ligger foran oss som et blankt hav, med dager og muligheter så langt øyet kan se, og vi kan fylle det med hva vi vil.

I den første måneden i det nye året skal jeg blant annet…

– Være litt snill med meg selv i begynnelsen. Det kan være greit å ta returen til hverdagen gradvis etter en lang og bedagelig juleferie.

– Se tilbake på og være takknemlig for alt det fine som skjedde i 2014 (som for eksempel turene til Kuala Lumpur, Skottland, Brussel og Kraków). Deretter kan jeg løfte blikket og se fremover i stedet, og planlegge nye eventyr.

– La julekortene henge fremme som pynt frem til 13. juledag, altså 6. januar.

– Feire flere bursdager. Jeg har allerede vært på koselig kafébursdag til ære for Ina, og senere i måneden blir det flere hyggelige sammenkomster for å gjøre stas på fine folk.

– Fortsette å tenne lys og kose meg innendørs på mørke kvelder.

– Bli kjent med den nye mobilen jeg fikk til jul! Det er en Samsung Galaxy S4, og overgangen fra min gamle er ganske enorm. Jeg gleder meg til å lære min nye følgesvenn å kjenne, og til å gjøre sånt jeg aldri har kunnet gjøre før, som å bruke valgri lyd som meldingstone! (Det sier jo litt om hvor lite avanserte mine tidligere mobiler har vært…) Jeg føler meg – og ser ut og låter – som en skeptisk bestemor når jeg gjør meg kjent med nye duppeditter, haha!

– Nyte at dagene blir stadig lenger, og prøve å være litt ute i lyset hver dag.

– Se Hobbiten på kino, ettersom jeg ikke rakk det før ferien.

-Gå på vintagekjoleshopping. Jeg fikk nemlig noen julegavepenger øremerket «kjole»! (De to på bildet overfor var kandidater, men ingen av dem passet perfekt.) Når jeg finner min nye venn, skal jeg selvfølgelig introduserer dere!

– Kose meg med Anansi Boys, boka jeg holder på med for øyeblikket. Jeg er så glad i Neil Gaiman!

– Jobbe for å spise opp julesnopet i kjøkkenskapet. Uff, hvilken tragisk skjebne.

– Gleeeede meg til relanseringen av Grim Fandango, min absolutte favorittspill. Det kommer i ny, oppusset utgave 27. januar. Herlighet, så glad jeg ble da denne nyheten kom i fjor. En ti år gammel drøm går i oppfyllelse, og jeg har tenkt å tvinge spillet på omtrent alle jeg kjenner.

– Vise dere hvor fint det var å besøke Kraków sent i desember!

– Håpe på at snøen kommer tilbake til Oslo.

– Strømme mest mulig av Awesome Games Done Quick, døgnet rundt, helt frem til 11. januar. Nerdefest!

– Prøve noen nye oppskrifter fra ei spennende kokebok jeg fikk til jul.

Jeg har mye å se frem til, og jeg tror dette blir en riktig fin start på 2015!
Hva gleder du deg til i januar?

– – – – –
In other words: I always feel very excited around this time. A whole new year to play with! How refreshing! We can fill 2015 with whatever we want, and I think it’s going to be great.
In the first month of the new year, I plan to… – Take things slowly at first, as the return to everyday life after a long, lazy vacation can be rough. We deserve to cut ourselves some slack in the beginning! – Look back on and be thankful for the good things that happened in 2014 (like my trips to Kuala Lumpur, Scotland, Brussels and Kraków). Then I’m going to look forward and plan new adentures. – Celebrate several of my friends’ birthdays. Always fun! – Keep burning candles and snuggle up on dark winter evenings. – Get to know my new mobile phone, a Samsung Galaxy 4S. It was a Christmas gift, and it is waaaay more advanced than any previous phone I’ve owned. I feel (and look and sound) like a granny when I’m trying to figure out all the fancy functions! I’m sure my new friend and I will be very happy together in time! – Spend some time outside in the daylight every day, and enjoy the fact that the days are slowly groing longer and brighter. – Go to the cinema to watch
The Hobbit, as I didn’t get around to it in December. – Go vintage dress shopping. I was given some money for Christmas with the specific instructions to spend them on a dress. Don’t mind if I do! (The ones in the photo above were possible candidates, but they weren’t quite right. When I find the perfect one, I will introduce you!) – Enjoy reading Anansi Boys, which I stared over the holidays. I love Neil gaiman!  – Work hard to get rid of the leftover Christmas chocolate. Oh, such an awful chore. – Be very excited about the relaunch of Grim Fandango, my favourite computer game of all time. A remastered version is due for release on the 27th, and this is a ten-year-old dream come true for me! – Share photos from my trip to Kraków! – Hope for more snow here in Oslo, as the ground is bare again. – Stream Awesome Games Done Quick pretty much around the clock until the 11th. Such a geeky treat! – Try some new recipes from a cool cookbook I was given for Christmas.
I’m certain that this January will make a great start to 2015. What are you looking forward to this month?

Reklame

9 tanker på “My January

 1. Håper du får ein fin januarmånad og eit flott 2015!
  Eg las ferdig Neverwhere i dag som var ei av gåvene eg fekk til jul av sambuaren min. Det er berre mi tredje Gaiman-bok (Coraline og The Ocean at the End of the Lane var dei to fyrste), så eg gler meg til å verte kjent med meir av litteraturen hans. Elles veit eg ikkje kva som kjem til å skje, eigentleg, har nettopp vorte ferdig med ein mastergrad og må finne noko å fylle dagane mine med.

  Liker

  • Takk! Det samme til deg! Jeg har faktisk ikke lest Coraline, men jeg tror det er den eneste boka som er igjen når jeg har lest Anansi Boys. Du har mange gode leseropplevelser foran deg! Lykke til med jobbsøkingen!

   Liker

  • Det høres ut som fine planer! Så herlig med gjesterom – gleder meg til jeg selv kan innkvartere overnattingsbesøk i et eget rom, hoho. God januarmåned til deg!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..