Pink mornings

Det er ikke lett å stå opp for tida, dere. Alarmen min går klokka sju hver morgen, men når gulvet er kaldt og det er både bekmørkt og vått utenfor vinduet, frister det ikke noe særlig å forlate senga.

Heldigvis vet jeg råd. Rosa råd.

JanuarySkikkelig god, ferskpresset juice med granateple setter både smak og farge på morgenstunden, og gir meg lyst til å stå opp. Det skal ikke mer til for å gi seg selv en god start på dagen! Man skal ikke undervurdere hverdagsluksusen.

Forresten: Ikke glem frokostdesserten, da! Nå har man gjerne pepperkaker og annet julegodt til overs – perfekt til morgenkaffen!

Var bare det. Jeg ønsker dere fine januarmorgener!

– – – – –
In other words: Boy, it’s not easy to get out of bed these days. My alarm goes off at seven o’clock every morning, but when the floor is cold and it’s pitch black and raining outside, leaving the bed isn’t very tempting. Luckily I know of something that helps. Something pink. Really good, freshly pressed juice with pomegranate. It gives my mornings a pop of colour and taste, and makes it easier to start the day. Oh, and don’t forget the breakfast dessert, either! At this time of year there are often gingerbread leftovers or other holiday treats to spare – they are perfect to enjoy with your coffee. I wish you lovely January mornings, my dears.

Reklame

20 tanker på “Pink mornings

 1. Åh, takk for fint tips! Driv og les til eksamen, og då kan det vere ganske så tungt å kome seg opp, særelg når det er så mørkt ute. Trur tanken på god kaffe og ein liten sjokoladebit kan kome til å hjelpe.
  Ha ei fin veke!

  Liker

 2. Takk for et veldig fint tips – for jeg sliter virkelig med å stå opp om morgenen, så da er det jo lurt å finne på noe en kan belønne seg med når man har forlatt den gode og varme dyna :-)

  Liker

 3. sv: åh, takk så mye! Er veldig koselig å høre at håret kler meg. Jeg har en fin kjærste som ringer meg hver morgen og vekker meg, og det er ganske kos. Men ellers er det litt guffent å stå opp så tidlig.

  Liker

 4. Fint tips! Jeg klarte å forsove meg i dag, ikke ille mye, men akkurat nok til å gå glipp av hverdagsluksusen. Det ble en brå start, og dagene er virkelig bedre med rolige morgenstunder!

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Nostalgic breakfast | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..