The houndstooth dress

Jeg kjøper aller helst vintageklær, men iblant må man gjøre unntak. Enkelte kjoler er så retrofine at jeg ikke kan motstå dem!

For eksempel denne hundetannsmønstrede søtsaken i svart og sølv, som bare venter på nyttårsaften.

HoundstoothDenne kjolen har båthals, noe jeg er kjempeglad i, og flere folder i skjørtet skaper volum og fin fasong. Den er sydd i tett stoff med sølvtråder som skimrer og minner meg om brokade. Jeg synes den er både morsom og elegant på samme tid!

Houndstooth
Houndstooth

Faktisk hadde jeg vært avstandsforelsket i denne kjolen en stund før det ble oss to. Nærmere bestemt hadde jeg stukket en nål i den på Pinterest et halvt år før jeg så den i en butikk! Jeg var ikke engang på utkikk, og det var først etter å ha kjøpt den at jeg skjønte at det var samme plagg.

Jeg fant den i Kuala Lumpur, i salgsavdelingen på Esprit, og det hang én igjen i min størrelse med 70 % avslag. Det var helt klart meningen at denne kjolen og jeg skulle finne hverandre!

HoundstoothVi er klare for selskapssesongen!

– – – – –
In other words: I prefer buying vintage clothing these days, but now and then I come across some retro pieces I simply cannot resist. Like this houndstooth pattern dress, which is currently waiting to be worn on New Years’ Eve! It has a bateau neck, which I love, and the folds in the skirt give it volume and make it a flattering shape. The fabric is thick and sturdy, and the silver thread makes me think of brocade. I think it’s fun and elegant at the same time! I actually pinned this dress on Pinterest about six months before I saw it in a shop. I found it in Kuala Lumpur, at the Esprit sale, at 70 % off, and there was one left in my size. We were definitely meant to be, and now we’re ready for the party season!

Reklame

19 tanker på “The houndstooth dress

  • Mange takk!
   Denne kjolen er jo helt ny, men jeg er mest glad i å kjøpe klær som er minst 30 år gamle – det er definisjonen av vintage som jeg bruker.
   Hils til Danièle og ha en fin dag!

   Liker

  • Så hyggelig at du liker den!
   Jeg hadde visst rotet med butikknavnet, så jeg skrev feil først – kjolen er fra Esprit. De har litt forvirrende størrelser, synes jeg – de bruker både nordeuropeiske og britiske tall, og dette tilfellet er størrelsen 34 og 8. Vanglivis bruker jeg som oftest 36-38 og 10-12 – så jeg vil si at Esprit har ganske store størrelser. Jeg har riktignok ofte problemer med å finne kjoler som er lange nok, fordi jeg har så lange bein, men i dette tilfellet var det ikke noe problem – lengden var sømmelig selv i relativt liten størrelse, hihi. Beklager rotete svar, håper det var til hjelp!
   Fortsatt god førjulstid!

   Liker

 1. Tilbaketråkk: Happy 2015! | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..