Atchoo!

Jeg er blitt dunderforkjølet, dere. Trodde jeg skulle slippe unna i år, men den gang ei.

De siste dagene har jeg tatt det med knusende ro, for torsdag og fredag har jeg kveldsplaner som jeg nekter å fire på, så jeg kjører på med alle triks og knep og råd, hoho!

Jeg har varme kattesokker på føttene, gode serier på Netflix, bøker i bokhylla og mengder av te og kaffe i kjøkkenskapet.
Dessuten har jeg et nytt Foo Fighters-album å bli kjent med, en halv pomelo å spise opp og en kjæreste som snart kommer hjem fra jobb.
Ikke verst, tross alt!

Coffee and a coldHåper dere har sluppet unna høstforkjølelsen! Her blir det Lemsip til kvelds og kryssede fingre for bedre form i morgen.

Jeg kommer sterkere tilbake. Kan dere ikke fortelle meg noe fint så lenge?

– – – – –

In other words: I’m down with a dreadful cold. I thought I could get away this year, but no. I do nice things to make it better – after all, I have Netflix, I have pomelo, I have tea and chocolate in the cupboard, I have a new Foo Fighters album to listen to, I have Lemsip, I have warm kitty socks on my feet and I have a boyfriend who’ll be home from work soon. It’s not too bad. I still hope you managed to avoid the cold this autumn, though. I shall regain my strength and return! Until then, why don’t you tell me something nice?

Reklame

28 tanker på “Atchoo!

 1. God bedring <3 Noe fint: Orvar har lært å si lys og kose (selv om han tror at å kose = klappe, klype, klaske etc. med hånda, hehe), det er bare 17 dager til adventstida begynner og de har fått gode klementiner i butikken.

  Liker

 2. God bedring!
  I dag så Amund og jeg Ratatouille på flyet på vei hjem fra Gran Canaria. Sist jeg så den var jo da du og Maren var på besøk, så den fikk meg til å tenke på dere. Håper du blir fort frisk!

  Liker

 3. Takk (!) for fantastisk være syk-liste! Jeg er også nede for telling med forkjølelse. Var også helt sikker på at jeg slapp unna i år. Søren klype! Og som deg har jeg torsdags- og fredagsplaner. Mamma fyller 50 idag og hun skal feires! Jeg skal følge alle rådene dine, så satser vi på at vi begge er friske til ikveld :-) god bedring!

  Liker

  • Selv takk for veldig koselig kommentar, Inga! Håper listen kom til nytte. Jeg rakk å bli frisk nok før de store planene, og jeg håper det samme gjaldt for deg, slik at jubilanten kunne feires med brask og bram!

   Liker

 4. Åh, er mongoforkjølet selv, men kan ikke drikke Lemsip! :( Har derimot, som deg, et usunt antall tetyper å vrake og velge i, i tillegg til at jeg har oppdaget årets juleoverraskelse: alkoholfri juleøl fra Mikkeller! Gledesrus, hallo!

  Liker

 5. Jeg slapp ikke unna forkjølelsen selv, var nede for telling det meste av forrige uke.
  Håper formen din er bedre og at du fikk gjennomført kveldsplanene dine i dag :)
  Hva er forresten pomelo?

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..