Lamp love

Jeg har forelsket meg, dere. I ei lampe. Den aller fineste jeg har sett.

Ettersom jeg har ei eplekake i ovnen i skrivende stund, tenkte jeg at dette var et godt øyeblikk å introdusere dere på.

bake_me_a_cakeBildet er lånt og lenket / Photo borrowed and linked

Denne lampa heter «Bake me a cake» og er utformet av Northern Lightning. Er den ikke herlig?

For det første synes jeg den er pen og morsom, og jeg elsker jo å bake! Dessuten ville designerne spille på konseptet «gjemme fil i kake før fengselsbesøk», som vi kjenner fra tegneseriene. Derfor kontaktet de et fengsel utenfor Bergen og spurte om de innsatte ville ha noe nytt å gjøre, så nå produseres disse lampene av vaskeekte fengselsfugler. For en god idé, for en festlig detalj!

Denne lampa er helt meg på alle måter. En vakker dag vil jeg ha et stort, lyst kjøkken med sjakkruter på gulvet og alskens urter i vinduet, hvor jeg kan bake og boltre meg så mye jeg vil, og hvor ei slik lampe har hedersplassen på bordet.

– – – – –
In other words: I have fallen head over heels for a lamp. As I have an apple cake in the oven at this very moment, I thought this would be a good time to introduce you. This beauty is called «Bake me a cake» and designed by the Norwegian agency Northern Lightning. I think it’s pretty and fun, and I love to bake! What’s more, the designers wanted to play with the concept of hiding a file inside a cake before taking it to visit someone in prison, which we all know from cartoons. Therefore they contacted a prison, and now the inmates produce this lamp! Such a good idea! This lamp is just so me, and one day I would love to have a big, bright kitchen with chess tiles on the floor and lots of herbs in the window, where I can cook and bake and enjoy myself, and where this lamp is on proud display.

Reklame

7 tanker på “Lamp love

  1. Jeg liker fantasi; og dette lett, tenkte jeg på første øyekast at det var en lampe som fungerer med elektrisk motstand inne, til ovnen matlaging. mer som bildet er vakker jeg likte refleksjon av lys fra glass og lyst tre finesse. Northlight katalog, jeg likte den hvite pendellampe, den ovale formen som elementer i naturen kopi. (Jeg har et lite lys på kjøkkenet mitt, men ikke nok til å plante gress kulinariske, hva synd jeg gjøre med tørre urter halskjeder hang fra den spanske måten på mine trebjelker).Lynet til den vanlige moderne kunst ikke med meg, men det var litt .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..