A special stroll

Torsdag denne uka gikk årets elvevandring av stabelen, slik den alltid gjør i slutten av september. Elvelangs i fakkellys er et så hyggelig konsept! Gatelysene slukkes langs hele Akerselva, og erstattes med fakler som funkler i høstmørket. Flere hundre kulturinstitusjoner går sammen om å skape opplevelser på elvebredden, og mange tusen mennesker møter opp for å ta del i pilegrimsferden langs vannet. Veldig koselig! Årets utgave var full av fine ting å se og høre på, som vanlig, og det var intenst folksomt og en smule kaldt – også som vanlig, hoho. Jeg var tidlig ute for å knipse litt, og her kommer noen bilder fra vandringen!

Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014
Elvelangs 2014

Skikkelig stemningsfullt, slik det er hvert år! Var det noen andre der ute som deltok?

– – – – –
In other words: These are some photos from a cultural river walk which is a yearly event in Oslo. The local government turns off all the streetlights along the river which runs through the city, and they are with torches. All along the river bank there are hundreds of artists and institutions creating displays, and thousands of people participate in the walk each year. It’s always very crowded and a little chilly, but it’s worth experiencing!

Reklame

10 tanker på “A special stroll

  1. Tilbaketråkk: Patchwork: September | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..