Patchwork: September

September er straks over, og et lite tilbakeblikk er på sin plass! Her kommer et nytt lappeteppe av Instagram-minner.

Den første høstmåneden begynte passende nok med hasselnøtter rett fra treet, og med fine rusleturer og søte hus i sensommersol, og med høy, klar himmel over hustakene.

InstaSeptemberJonasflotte og jeg koste oss med ost, kjeks og vin, og jeg viste frem denne kjolen, og vi var på Tusefryd!

InstaSeptemberJeg spilte dataspill, drakk kaffe med Muldvarpen og spiste finfrokost på kafé med Ina.

InstaSeptemberSå tilbragte jeg en helg på Østerdalen Hotell med mor og søster, og der var det tre tidssoner på veggen og vin i glassene. Tilbake i Oslo leste jeg Lovecraft på en mørk søndagskveld, og dagen etter var jeg ute i lyset og beundret pastellfargene i Torggata.

InstaSeptemberJeg led valgets kvaler da jeg skulle drikke te, for jeg skulle gjerne brukt alle disse Mikke-brikkene samtidig! Jeg klikket litt i forbindelse med dette innlegget, og en dag var det prikker både på kjolen og mobilomslaget.

InstaSeptemberJeg hadde hjemmekontor med tre små orkidéer i vinduet. Så reiste jeg til Brussel! Den første dagen kan du lese om her! En annen dag passet jeg på å ta crêpe-pause med kart og kaffe da jeg var ute på vift.

InstaSeptemberEn tredje dag utforsket jeg en hekklabyrint, og den fjerde reiste jeg hjem igjen, men ikke før Jonasflotte og jeg hadde tatt en siste øl i sola på balkongen. Vel hjemme i Oslo lagde jeg pastamiddag for én med rød pesto og andre godsaker.

InstaSeptemberDen siste torsdagen i september gikk jeg elvelangs, og den siste fredagen feiret jeg en trettiårsdag, så jeg lagde krone til jubilanten. Lørdagen satt jeg på kafé med bok og brownie.

InstaSeptemberEn kveld viste jeg frem pikselperle-Yoshi som henger på veggen i stua. I går måtte jeg opp på takterrassen for å nyte sola og utsikten med stadig flere farger, og i dag er jeg dessverre blitt litt snufsete, men det gjør ikke noe når boksen med papirservietter er dekorert med ugler.

InstaSeptemberSeptember har vært en begivenhetsrik og morsom måned! Nå venter oktober ved døra, og det føles fint.

Jeg heter altså Synnebollen på Instagram! Håper vi sees der!

– – – – –
In other words: September is about to give way to October, and so it’s time for another patchwork of Instagram memories! My profile name is Synnebollen, and all my photo captions are in English. See you on Instagram!

Reklame

14 tanker på “Patchwork: September

  1. noen små likheter er; sånn fin utsikt for hasselnøtter ofte påvirket utseende; på hjemme også, i hjørnet gaten; September var like. Så ut som ; som i kveld, at jeg skal smake ost geit bonde fra (Valencay regionen «berry» provins) fikk fra nabo min ; med en «St. Nicolas av Bourgueil «rødvin. (Mens jeg ser på «Atre tv» vakkert tilbakeblikk på «serge Ginsburg.») Men tanken er helt tatt fra mine andelig helligdager. veldig pen orkideer dine, som jeg hadde i mitt huset , satt i små bassenger som ligger rundt min pendel notarius før vinduet for lys. din fin romstaket på brussels by ,vi fant vakkert. og også sollyset vi alle ønsker å beholde dem som verdifulle, og vi er heldige som har nytt herfra hver dag. Så, noe godt på september, oktober på alt bra, som jeg skulle ønske, Til alle. ( oi,Jeg må bli kort, faktisk).

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..