A magazine and a reminder

God midtsommerhelg, alle sammen! Jeg feirer med familien og massevis av sprudlevin!

Her kommer en liten opplysning og en liten påminnelse.

Jeg har en reportasje på trykk i den nyeste utgaven av Hotellmagasinet. Den handler om temahotellet jeg bodde på i Kuala Lumpur.

Hotellmagasinet
Hotellmagasinet

Er man vant til å blogge, skrive for nett og lage radio, er det gøy å se ordene og bildene sine på papir! Ville bare dele det med dere!

Så til påminnelsen: Nå er Willy Wonka-konkurransen snart over. Klikk på bildet og bli med i trekningen om den flotte koppen!

Win Willy Wonka!Det er fortsatt ikke så veldig mange som har blitt med i konkurransen, og jeg velger å tro at det er sommeren som kommer i veien, for premien er jo kjempefin! Det betyr i alle fall at det stadig er ganske store vinnersjanser, og man kan delta ut søndag. Lykke til!

Nå er det bare å lene seg tilbake og nyte midtsommerhelga og de lyse nettene. Kanskje snur sola nå, men det er fortsatt flere måneder igjen av sommeren! Jeg ønsker alle en St. Hans full av deilig mat, hyggelig selskap og ikke så alt for mange myggstikk.

Fortsatt god helg, dere!

– – – – –

In other words: Two things this midsummer weekend! I have a spread in a magazine which came out this past week, a piece on the amazing theme hotel I stayed at when we visited Kuala Lumpur. I’m used to blogging and making radio, but it’s fun to see my words and photos printed on pages! I also want to remind ye that my Willy Wonka giveaway is almost over. There are still good chances of winning, as summer comes in the way and many people forget to participate – at least that’s my theory, because I think the prize is beautiful! You can enter until midnight tomorrow (Sunday). Now I just want to wish everyone a lovely midsummer weekend! I celebrate with my family and lots of bubbly, and hopefully not too many mosquito bites.

Reklame

16 tanker på “A magazine and a reminder

  1. hei ! , det er fint, kan du publisere på trykk. noen av dine valg og materielle spor av din personlighet uthevet. for natten av «st jean » jeg så Frankrike med tog, lavendel felt ,i fjellet («Aiguille du Midi)», igjen med hvit snø; en solnedgang rosa fiolett, 22h 30. men i min barndom var det vin og sardiner arrangert i pyramide tonn, rullet inn på stranden gjennom bygda, og det var deilig i kveld! disse gamle tider. for mygg Jeg tror en mulig ekstra vitamin «b 12» er praktisk, og ingen produkter med melk, ost.

    Liker

  2. Jaaa, det er så gøy å se orda sine på trykk! Reportasjen ser veldig bra ut, håper å få lese hele en dag, for du har vel magasinet hjemme, vil jeg tro.
    Skulle gjerne vært med på konkurransen, men har ikke lest blogg i hele sommer, så har ikke fått det med meg.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..