Monday report

Hei, dere! Jeg er tilbake i Oslo etter å ha tilbragt helga i Trondheim. Det ble et veldig hyggelig og innholdsrikt opphold, som dere snart skal få høre mer om! Denne mandagen er litt rotete for min del, med utpakking og oppdatering på ulike fronter, så jeg tenkte å strukturere tankene mine med en liten liste. Her kommer en rapport med tretten tilfeldige ting!

Dagens frokost: To knekkebrød, et glass appelsinjuice, kaffe i Mummikopp og en artikkel i Morgenbladet.

Et ord jeg liker: Hurlumhei.

Noe som har gjort meg glad i dag: Solskinnet da jeg sto opp, en episode av Weeds, lukta av håndsåpa på badet, den nye, grønne kaffekapselen fra Nespresso (både smaken og fargen!), tanken på at jeg har bursdag om en måned.

NespressoDagens låt: Jeg har hatt Walk of Life på hjernen siden den ble spilt på en kafé i Trondheim i går. Det kunne vært både mye verre og langt bedre, vil jeg si.

Noe uventet som har skjedd i det siste: Jeg så Halvdan Sivertsen på Gardermoen. Måtte selvfølgelig benytte anledningen til å gå bort og fortelle ham at jeg har vokst opp med musikken hans på kassett og synes han er en dyktig fyr. Da ble han oppriktig glad, tror jeg.

Et selvportrett som jeg hadde glemt: Dette, fra en morsom lørdagskveld, hvor det rare lyset gjorde meg til et spøkelse i vintagekjole.

GhostlyDet siste jeg gjorde: Å ringe en restaurant og bestille bord til 17. mai. Som jeg gleder meg til den dagen!

Det neste jeg skal gjøre: Å gå på butikken og kjøpe blant annet melk og sukkererter.

Dagens antrekk: Et rutete skjørt fra Irland og en rød topp med blanke knapper.

Noe jeg ønsker meg: En tur tilbake til Paris, en sølvring til å ha på langefingeren, dette nettet, en lang og solrik sommer.

ParisEn film jeg vil se: The Talented Mr. Ripley. Hvordan kan jeg ha gått glipp av den? For en rolleliste!

Dagens middag: Er ikke inntatt ennå, men jeg har ganske lyst på omelett.

I morgen skal jeg: Være statist under en filminnspilling, av alle ting. Det blir spennende!

Hva med deg?

– – – – –

In other words: A little list to structure my thoughts. Here is a random report made up of twelve things. Today’s breakfast: Two cracker breads, a glass of orange juice, coffee in a Moomin mug and a long news paper article. Something that’s made me smile today: The sun shining when I got up, an episode of Weeds, the smell of the hand soap in the bathroom, the new, green capsule from Nespresso, the thought of my birthday in a month. Something unexpected that happened lately: I saw one of Norway’s most well-known and well-loved singer-songwriters at the airport. I of course had to take the opportunity to tell him that I grew up with his songs on cassette tapes and that I think he’s talented. He seemed happy to hear it. A selfie I had forgotten: The one above where the eerie light made me a ghost in a vintage dress. Today’s song: I’ve had Walk of Life stuck in my head since it was played at a café yesterday. I think the situation could be both a lot better and a lot worse. The last thing I did: Reserve a table for a restaurant dinner with friends. Looking forward to it already! The next thing I’m going to do: Go to the shop to get milk and sugar snap peas. Today’s outfit: A plaid skirt and a red to with buttons in the front. Something I’d like: A trip back to Paris, a silver ring for my middle finger, this totebag, a long and sunny summer. A film I want to see: The Talented Mr. Ripley. How could I have missed this? What an amazing cast! Today’s dinner: Has not been had yet, but I fancy an omelet. Tomorrow I am going to: Be an extra in a film production. Exciting stuff! What about you?

 

Reklame

10 tanker på “Monday report

 1. Dricker en Ristretto (What else?) medan jag lyssnar pà Dire Straits! Vet inte heller vad jag skall ha till middag. Kanske en omelett! :-)

  Liker

 2. hva en flott av mange kapsler «Nespresso «kaffe! et sjarmerende smil at han ikke skulle dra uten å dele; noen søte tanker om paris ….
    hva jeg ønsker? Jeg tror jeg har vært bra for meg selv, veldig glad ved å kjøpe gamle krystallglass der ikke så lenge siden. Jeg er glad for å ha hodet fullt av låter sanger «yom haatzmaout» «i morgen for 66 år i et land som jeg elsker. jeg vil ønske litt mer sol og søvn. fortsette å lære mer din det norske språket …. ellers «kjærlighet» og rosa, katter, det har jeg.! oi, Søren da! du klarte å få meg til å snakke!

  Liker

 3. Morsomt du skulle nevne The ralented Mr. Mr. Ripley, jeg så den for noen uker siden. Var veldig uforberedt på hvor dyster den var… men gøy å se alle de kjente skuespillerne som var relativt unge da filmen ble spilt inn!

  Liker

 4. Som Maria sier – du MÅ se Ripley NÅ! Jeg så den ikke før i fjor, og lurte skikkelig på hvordan jeg hadde greid å ikke få den med meg før da. En av de beste filmene jeg har sett. Kos deg!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..