Patchwork: April

Mai allerede! Håper dere hadde en fin fridag i går. Gratulasjoner på etterskudd til alle!

Månedsskifte betyr lappeteppe, hoho. Her kommer min april i form av kvadratiske minner fra Instagram.

InstaAprilJeg tilbragte siste del av mars i Kuala Lumpur, så den første april spiste jeg rolig havregrøt-frokost hjemme med granateplejuice til. (Dessuten lurte jeg Jonasflotte til å tro at borettslaget hadde klaget på ham, hoho.) Noen dager senere gikk jeg på kino for å se The Grand Budapest Hotel. Den var herlig, som jeg hadde håpet! En kveld ville Jonasflotte og jeg feire de mange små tilfeldighetene som utgjør dette uforutsigbare livet, og vi hadde en flaske champagne liggende, som seg hør og bør. Nam.

InstaAprilJeg spiste brunch på hotell sammen med foreldrene mine. Den beste måten å starte en søvnig søndag på!

InstaAprilJeg viste frem en bok jeg leste (veldig søt historie!) og en musikkrobot som man kunne spille på (det var så surrealistisk og snodig og morsomt! Dessuten lot jeg meg sjarmere av en vegg med gamle kofferter.

InstaAprilJeg passerte dette nydelige huset flere ganger. Det har alltid vært blant favorittene mine, og nå sto hele hagen i flor!

InstaAprilPåsken kom og bød på blant annet pynt, vinsmaking og påskeegg. (Innlegget om hjemmepåsken min finnes her!)

InstaAprilDa vi møttes i byen etter familiefeiring hver for oss, brukte Jonasflotte og jeg en soldag ved operaen. En kveld tok vi med middagen opp på takterrassen, og en ettermidag kom han hjem med Pascal-kaker, sånn bare fordi. For en fyr.

InstaAprilMot slutten av måneden nøt jeg synet av byens kanskje flotteste blomstrende kirsebærtre på vei fra jobb, og jeg startet en helgedag med god frokost og godt selskap på balkongen, og jeg gikk en kveldstur blant klassiske bygårder.

April ble en variert og veldig fin måned, og jeg tillater meg å ha høye forventninger til mai! Den begynner med en helgetur til Trondheim i morgen – kom gjerne med tips til fine steder i kommentarfeltet, om det er noe dere synes jeg bør se eller gjøre der oppe.

Jeg heter Synnebollen på Instagram, forresten! Håper vi sees der!

– – – – –

In other words: I can’t believe May is here! This what April looked like through my phone. These photos are all from my Instagram account, Synnebollen, where all my captions are in English. See you there!

11 tanker på “Patchwork: April

 1. Bloggen din er jo fantastisk, jo! Og du traff Sandra i Paris! Jeg er herved beæret over kommentar fra deg. Og kommer til å followe deg her og på instagram. Håper du tar det som et realt kompliment, og ikke som et stalker-kompliment.

  Liker

  • Oi, hjertelig takk for veldig fin kommentar! Det stemmer, Sandra og jeg møttes tre, fire ganger i løpet av de månedene hun bodde i Paris, og hun er akkurat like morsom og reflektert i virkeligheten som på bloggen! Haha, jeg tar det som et hyggelig kompliment! Velkommen hit!

   Liker

 2. Jeg elsker denne fine slott og hans ode til blå blomster, champagne, sjokoladekake delikat (selv med to navn?) opera, vårblomster. og selvfølgelig, din vakre og strålende måte til å se livet.( Vel ,her gitt tv til a se bildet av den republikanske Guard på hesteryggen, lading sverdene , på stranden i Deauville cha babadabada … tenk.!)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..