Patchwork: March

Det er tid for å oppsummere årets tredje måned med et nytt lappeteppe!

Mars var en todelt affære – første del tilbragte jeg i Oslo, andre del i Kuala Lumpur. Kontrasten var stor, og her får dere noen smakebiter fra turen, men vi begynner altså hjemme i Norge.

PMMars måned startet på best mulige måte, med en fastelavnsbolle! Jeg hadde dessuten knallrosa nelliker på bordet, og så besøkte jeg Serieteket sammen med en god venninne.

PMDet regnet en del i begynnelsen, men det gjorde ikke noe, for jeg fant frem min rutete regnkåpe. På Kvinnedagen våknet jeg til at Jonasflotte hadde bakt scones. (Snakk om å være heldig!) En annen dag gledet jeg meg over den knallblå kveldshimmelen.

PMJeg viste frem blomstermarkedet i Bangkok, traff en festlig figur på parfymeriet og spiste granateple.

InstaMarchBlomsterhandleren i Markveien var en fryd å gå forbi, som alltid.

PM17. mars feiret jeg St. Patrick’s day, med flagg og plagg og øl! En annen dag leste jeg Neil Gaiman og spiste pistasjis til kvelds, og så begynte jeg å pakke til Malaysia-turen. Skulle gjerne tatt med alle kjolene mine, men klarte å begrense meg til ti stykker, blant annet disse fem.

PMSå bar det avsted! Lille My og jeg var klare for eventyr. Den første dagen besøkte vi et tempel inni en hule med en enorm statue utenfor. Vi sov en natt på et stilig temahotell som jeg skal skrive om for et norsk magasin, og vi var så heldige å få tildelt Marilyn Monroe-rommet!

PMJeg spiste diggbar hotellfrokost i form av pannekaker og frukt. Vi dro inn i jungelen, hvor vi spaserte rundt blant trekronene, og det var så kult at jeg nesten knakk. En kveld beundret vi lys- og fonteneoppvisningen på innsjøen i sentrum.

PMEt besøk i fugleparken førte med seg nye, fargerike venner. Vi tilbragte også en dag i et miljø som for meg er helt ukjent, nemlig på bilbanen! Det var ordentlig gøy å se et Formel1-løp! Til sist tok jeg avskjed med Kuala Lumpurs karakteristiske tårn, og det var slutten både på turen og på måneden.

Mars var full av små og store gleder, og jeg håper april fører meg seg like mange smil!

Jeg heter forresten Synnebollen på Instagram, og håper vi sees der inne!

– – – – –

In other words: It’s time for a new patchwork of pictures. This is what March looked like on my Instagram profile, Synnebollen. I spent half of the month in Oslo and half in Kuala Lumpur. See ye on Instagram! I always caption my photos in English, so feel free to check in to see what I’m up to!

7 tanker på “Patchwork: March

  1. en fin mars; variert og vellykket mellom by og flott tur !. men kan være, er dette oksygenet av baldakin høye trær som ville gjøre meg vandre som å spørre meg, med barnslig naivitet; for meg som er en elsker av katter; hvis disse vakre uatskillelige papegøye, fargene nesten italiensk eller brasiliansk flagg (om natten de har aksenter italiensk hornet på bilen krets?). (Tja og ja, det var min spøk for april 1 … men vår påske kommer snart og jeg vil være klokere)

    Liker

    • Ja, det var virkelig en variert og vellykket tur. Jeg forstår dessverre ikke aprilspøken din, men jeg håper du hadde en morsom dag med familien!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..