Spring cleaning

Denne årstida gir meg ofte lyst til å ruske opp litt. Det var tid for en virtuell vårrengjøring her på bloggen!

Den nye versjonen har større bilder, større skrift og mer luft. Håper dere liker det!

AprilNoen av de eldre innleggene kommer nok til å se rare ut fremover, og det kan ta litt tid å få alle detaljer i orden, men jeg tror dette blir bra.

Her får dere mitt beste «ta-daaa!» fra takterrassen i det fine vårværet.

Roof terraceFortsatt god helg, alle sammen!

– – – – –

In other words: I have given my blog a little makeover! It was time for some spring cleaning. Bigger photos, bigger letters, more air. Older posts may now look a little weird, and it might take me some time to get all the details sorted, but I think this is going to be a positive change. This is me saying «ta-daaaa!» I hope you like the new look!

13 tanker på “Spring cleaning

  1. Yay for så brede bilder! Det er så fint når en får virkelig SE bildene, skikkelig! Fin våroppussing, og ikke minst fin Synne:-)! Kjempekoselig bilde av deg:-D

    Liker

  2. Vårrengjøring jeg skal være i midten av dette arbeidet; men det er vanskelig for meg å gjennomføre. Påske med at tilnærmingen, shopping spesielle matvarer, og den solfylte været; trøtthet, og de ​​ferien kommer i midten. men her blomstringen var sublime sjenerøs, bare tid til å undre seg på øyet og hjertet, og det er allerede nesten slutten. magnolia i blomst, fersken trær, aprikostrær , kirsebærtrær i blomst alle; Nå gode duftende blåregn overalt, og lilla sammen! ja jeg liker den nye «look» blogg; og veldig glad, din tolkning av «ta-daaa» til tross. familien min er bra, takk, noen ganger litt som bildet av min siste liten djevel siameser, som vil fiske i vann vase tulipaner, så «søt»! aprilsola lys til deg.

    Liker

  3. Jeg liker det! Fint og rent og med god plass til nye herligheter utover den fine årstiden. Det tadaaa-bildet er kjempeherlig, ble skikkelig glad av det :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..