Home again

Nå er jeg tilbake i Oslo!

Ferien i Malaysia har vært aldeles eventyrlig. Jeg har sett og opplevd så mye fint og eksotisk og spennende, og jeg ser frem til å dele høydepunktene her inne. Foreløpig er jeg riktignok relativt surrete og akterutseilt, så nå skal jeg bruke noen dager på å sortere bilder og inntrykk fra turen!

Siden hjemkomsten har jeg vært latterlig trøtt (tidsforskjell) og ganske kald (tempertaurforskjell), men ellers er det hyggelig å være tilbake. Blant annet har jeg pakket ut og vasket klær, kjøpt nye roser til stuebordet, prøvd å oppdatere meg litt, drukket ekstra mye kaffe og gått en tur i kveldssol og frisk luft.

SunsetDessuten har jeg klart å lure Jonasflotte trill rundt, hoho. Jeg er ikke særlig flink til å lyve, og vanligvis er det jeg som blir offer for andres aprilspøker, men ikke i år!

Forresten ble jeg så veldig glad da jeg leste kommentarene deres på dette innlegget, som jeg kviet meg litt for å legge ut. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene, de gjør meg virkelig varm om hjertet.

Nå er jeg spent på hva som har skjedd her hjemme siden sist! Ble det en god avslutning på mars måned? Jeg har sikkert gått glipp av mye gledelig, og vil gjerne høre hvordan det står til med dere.

Fortell meg om det fineste som har skjedd i det siste, da vel!

– – – – –

In other words: I’m back in Oslo! My holiday in Malaysia has been a real adventure. I have experienced so many fun and exotic things, and I’m looking forward to sharing the highlights with ye! For now I’m going to use a few days to sort through images and impressions. Since my return I’ve been ridiculously tired (time difference) and quite cold (temperature difference), but otherwise it feels good to be back. Among other things I have unpacked and done loads of laundry, bought new roses for the living room table, tried to update myself a bit on current affairs and social media, had great amounts of coffee and taken a little walk in the evening sun and fresh air. Also I’ve managed to trick my boyfriend! I’m a bad liar, and normally I’m the April’s Fool, but not this year! On a different note: Your comments on this post, which I was unsure about publishing, mean a great deal to me. Thank you so much! Now I’m curious to know how the last ten days have been on your part. I hope the month of March ended in a nice way, and I bet I’ve missed lots of good stuff. Do tell me about the nicest thing that’s happened lately!

14 tanker på “Home again

 1. Velkommen hjem! Og wow, det bildet der var skikkelig fint! Nesten så jeg føler sola varme skinnene mine.
  Her har det ikke skjedd så mye, bortsett fra at jeg har lagd ny blogg, som er gøy og spennende. Det er ganske fint. Det fineste er kanskje at jeg hadde besøk av Kjersti hele helga, og så på avatar serien. Koselig!

  Liker

  • Takk! Lav kveldssol skaper så mykt lys.
   Gratulerer så mye med den nye bloggen! Den er blitt veldig fin, synes jeg, og det føles gjerne insiprerende med noen forandringer innimellom. Jeg gleder meg til å følge deg videre der inne!

   Liker

 2. Velkomen heim!
  Eg har hatt fine kjærasteaugeblikk, skifta dekk på ein bil for fyrste gong, kjøpt ei Søstrene Grene-notatbok med skyer på og ete kokossorbet ved den blå steinen i Bergen.

  Liker

 3. Velkommen hjem og ååå, det bildet var skikkelig fint (jeg er enormt fascinert av lyktestolper og det bildet inneholdt åpenbart et prakteksemplar) =D Mens det ikke har skjedd noe veldig spennende i det siste så er livet generelt ganske trivelig og jeg finner på mye fint <3 Og jeg klarte å lure moren min, men det var alt ;)

  Liker

 4. så bra du hadde en fin ferie. jeg har jo vært to måneder på fiji, og det kommer til å være en stor overgang (på mange mange måter) når jeg kommer hjem igjen til norge. håper at du kan varmer opp landet litt med dine fine innlegg og ord innen jeg kommer hjem igjen. da hadde jeg blitt glad (-:

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..