Yuletide farewell

Nå er det offisielt slutt for denne gang!

De tolv juledagene er forbi, og jeg deler tolv bilder fra juleferien. Jeg går tilbake til hverdagen ved å rydde vekk postkort og pynt og drikke siste rest av julekaffen med tranebær og sjokolade.

Jula 2013 ble akkurat så fin som jeg hadde håpet på. Det lå til og med litt snø da jeg kom hjem, enda Østlandet har fått den mildeste og dårligste vinteren på veldig mange år. Det hvite teppet hjalp meg med å innse at det faktisk var jul, selv om jeg hadde kommet hjem fra tropiske strøk bare ti dager tidligere. Da klokkene ringte og julefereden endelig senket seg, var jeg like euforisk som alltid.

Levende lys, hyggelige gjensyn, mengder av småkaker, klassiske filmer. Store måltider, brede smil, flotte presanger, lukta av kongerøkelse, pynt på tre og bord. Bøker og julehefter, folk i finstasen, glass med mye godt i, brettspill til langt på natt. Forberedelser, forventninger og familietid…

Åh, som jeg elsker juleferien.

Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
New Year's Eve
New Year's Eve
New Year's Eve

Bare et år til neste gang, hihi – og for et år det skal bli!

2014 har mange gleder å by på, det føler jeg på meg!

– – – – –

In other words: The twelve days of Christmas are officially over, and I’m sharing twelve photos from the holidays. Now I’m taking down the decorations and drinking the last of the chocolate and cranberry flavoured Christmas coffee. I’ve had such a lovely time these past weeks! Lots of candles and classic films, baked goods and board games, delicious drinks and big smiles. Preparations, expectations and quality time with family and friends. Oh, how I love Christmas time. Now we have to wait a whole year, haha – but what a year it’s going to be! 2014 has lots of great thing in store for us, I can feel it!

12 tanker på “Yuletide farewell

 1. Herlige bilder! Jeg har hatt superlang juleferie i år, men synes det har gått så innmari fort likevel. Tar det som et godt tegn – ser frem til hva resten av 2014 bringer. : )

  Liker

 2. Så koselige bilder, jeg savner jula allerede jeg, den går så fort! Men det aller beste er jo å glede seg til noe, og nå kan vi jo gjøre det i nesten et helt år.

  Liker

 3. oi oi! at ting godt gjort ! Jeg visste ikke at du er tvunget til å gjøre dem reflektere solens stjerne, i glass kopper fransk champagne, for å ha litt varme i ditt land? og som du vet at jeg ikke ofte spille på scrable eller kryssord, jeg bare sa: man SKAL ikke skue Hunden pa harene, vel vitende om at jeg elsker ord, og en katt som er mer edel, vil han ha tjent to bokstaver i tillegg (- «! Æsj»).

  Liker

 4. Jeg er ikke noe glad i jula siden den har med seg så veldig vonde minner. I fjor fikk jeg oppleve for første gang å føle meg trygg på juleaften siden jeg feiret sammen med ei venninne jeg er trygg på. Tror det hadde mye å si.

  Må bare si jeg liker bildene dine kjempe godt :)

  Liker

  • Takk for fin kommentar! Man skal ikke ta for gitt at den tradisjonelle juleferingen er noe alle gleder seg til, og da er det bra at den kan tilpasses. Det er godt å vite at selv om man forbinder jula med vonde minner, kan man legge om kursen og kose seg slik man selv ønsker. Håper du har mange trygge, hyggelige julefeiringer foran deg!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..