This weekend

Plutselig er helga her igjen, og sola skinner fra skyfri himmel i hovedstaden!

November

Denne helga skal jeg

– på hyttetur med min kjære Radio Nova fra i kveld til i morgen (så nå ligger soveposen klar!)

– jage vekk en begynnende forkjølelse med varme klær, sitrusfrukt, viljestyrke og kanel-whiskey

– savne Jonasflotte litt i smug

– lese Morgenbladet, som kom i ny drakt i dag (og som arrangerte lanseringfest på Kunstnernes Hus i går, hvor jeg forresten ble foreviget av fotografen etter å ha fått utdelt et eksemplar)

– spise kosefrokoster med egg og stearinlys

– jobbe med å tekste et naturprogram for BBC

– nyte solskinnet i pausene (det er spådd strålende vær hele veien!)

– drikke opp resten av flaska med Beaujolais Nouveau, som kom i går, slik den gjør hvert år på tredje torsdag i november (siste halvdel av dette innlegget handler om hvordan det arter seg i Paris!)

– sove ut litt etter ei travel uke

– smake på klementinene og se om de holder mål

– glede meg til å få ei barndomsvenninne på overnattingsbesøk fra mandag til tirsdag

Riktig god helg til alle! Hva gjør du denne helga?

– – – – –

In other words: Here are some of my plans for this weekend, which has started with brilliant sunshine and blue skies here in Oslo, and which is supposed to stay sunny all the way. I’m going to spend the first night at a cabin in the woods with former radio colleagues, and I’m going to keep a little cold at bay with citrus and warm clothes and willpower and cinnamon whiskey, and I’m going to secretly miss my boyfriend a little. I’m also going to enjoy reading a weekly newspaper which came out with a new layout today, and which celebrated the new design with a launch party yesterday, which I attended. I’m going to have long breakfasts with eggs and tea candles, and I’ going to work a bit – I’m currently translating (subtitling) a nature program for the BBC. I’ll make sure to take breaks to enjoy the sunshine! I’m also going to finish my bottle of Beaujolais Nouveau, which arrived yesterday, as it always does on the third Thursday in November (the last half of this post shows how this looks in Paris!). I’m going to get some sleep after a busy week, and taste the mandarin oranges which have recently hit stores here to see if they make the cut yet, and lastly I’m going to look forward to having a childhood friend coming to stay from Monday to Tuesday. What are you doing this weekend?

Reklame

13 tanker på “This weekend

 1. Høres ut som en veldig fin helg! Kos deg! Jeg har laget bananbrød etter oppskriften din i dag, så herlig det ble. Det skal vi nok lage flere ganger, datteren min var så begeistret. Kristin

  Liker

 2. for en helg , godt gjort , i full fart , heroisk !, har du gjort gjennom kaldt i radiotur, og i god form , er det forutsatt at, ja ! Disse bildene vin » novinbre » smake ved Porte de Versailles , gjør meg til en lykkelig minne om den dagen , en smak , med engelsken din venn , mellom bordene demonstrasjonen ( denne gangen er det neste helg , at jeg skal være der ) . likevel har jeg ikke ofret » Beaujolais Nouveau » Jeg liker litt mer gammel . ellers hadde jeg en rolig helg , familietur på kino ( den » kommer » til pels » Sacher masok » Roman Polanski -filmen ) for å se , jeg anbefaler autentisk bra. markedet var » Alligre » som alltid (finnes to små vinglass gammel til eur 1,5; drakk calvados der, det er kaldt her også) . lyttet » Mozart konserter » og pa nrk morgenkonserten » Brahms » . lese en god masse . spiste » couscous » , og nå har jeg te «strawberry » med «fare Breton» kake , lytter NRK Radioteatret » lilleeyolf » Ibsen » .
  ah , jeg Synes , har vært litt » sjokolade» ( fransk uttrykk » etre chocolat» ), men har fortsatt tid til å gratulere deg på genial reisen til «smilets land » ;(katten min er «Siamese Thai» denne gangen, det gir meg leksjoner for to måneder, og min kone ber meg om å si : «merçi» iiii aouh Opp fortsatt nå så like. :) . god uke .

  Liker

  • Thanks, I really did, and I really am! I hate these colds and flus that make the rounds every autumn, but luckily they tend not to last very long. I hope you are also feeling much better!

   Liker

 3. oh, jeg beklager » venus à la fourrure» er ikke noe feilplassert, jeg er ikke uærlig, er det tittelen på filmen og boken. og dessuten mine siameser virkelig hans lille mjaue sånn. god uke

  Liker

 4. Eg har vore med kjærasten og sonen hans og sett mykje sport (vel, dei såg sport, eg las for det meste i boka David Suchet har skrive om å spele Poirot i 25 år), og på søndag var me i dåp og dåpsselskap, og etter at sonen til kjærasten hadde dratt, såg me på Inspector Morse og åt kake.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..