Patchwork: September

Ettersom oktober har kommet med strålende farger, kjølige morgener og nye sesonger av kjære serier, er det tid for å ta en titt på hvordan september fortonte seg.

Slik så begynnelsen på høsten ut gjennom min Instagram-konto!

mosaicf84967ee031eebac7b8c2fcc0ef07b1c67c44192

Jeg startet måneden med en bukett rosa nelliker på stuebordet. Jeg savnet Paris, så jeg viste frem noen fine farger. Jeg fant en stilig bil parkert utenfor jobb og en masse hender på en vegg.

mosaic0be1b0b728885ed7163e1f605753da7409aff380

Jeg tilbragte en lørdag i Mathallen med Jonasflotte, og en søndag var vi på piknik – tenk at sommertemperaturen holdt seg såpass lenge! En grytidlig jobbmorgen ble belønnet med en nydelig himmel, og jeg var på kino og gledet meg over GTA V-reklamen.

mosaic008fa88d449dc9ec40ea0b6d022ec4d1b2ee007a

Jeg fikk disse søte kattene av Ina og gikk på åpningen av nye Eldorado bokhandel. En fredag ble markert med prikker og perler, og en lørdag var jeg i staselige Gamle Logen for å overvære det nordiske vinkelner-mesterskapet. Slike sjanser må man jo gripe når man plutselig får dem!

mosaic74430a753f7c24c3b6054d5979f95ada523cace5

En god lunsj med bok og gule roser til, en spasertur på den første dagen med strømpebukse (det var 17. september – for en herlig sensommer vi fikk i år!). Kaffe og kake på Serieteket med en venninne, og så åpningen av den nye Hamley’s-filialen på Steen og Strøm. (Barnlig begeistring!)

mosaic36f76e6324a0eea83666c8df8a2595e5dbbc8ffa

En fredag begynte med Maren-hygge og fortsatte med mørkt øl når kvelden kom. En lørdag var bare solskinn og ballonger, og så viste jeg frem det festlige rivjernet som ble med hjem fra Paris.

mosaice74df2115b8e2feb2049e18f581d22b8430baea5

Jeg skrev en slags ode til kaffekopper i godt selskap og gledet meg over fargerike hus i Torggata. Jonasflotte og jeg spiste søndagspasta og drakk rødvin, og jeg oppdaget en morsom detalj på en byggeplass i sentrum. (En stabel med rustne bjelker og en glitrende pastellsløyfe skapte en uvanlig kontrast, og jeg velger å tro at en av byggmesterne er litt ekstra glad i å pynte seg, hihi.)

Jeg heter Synnebollen på Instagram – håper vi sees der!

Nå skal jeg ikle meg en vintage-venn, frilanse en del og spise bakst, for det er kanelbollens dag! Dessuten skal jeg på slippfest i kveld, og så er det helg for alvor. Hurra!

– – – – –

In other words: This is what September looked like through my phone. My Instagram username is Synnebollen, by the way!

9 tanker på “Patchwork: September

 1. Elsker at du er så positiv alltid! Liker disse insta-oppsummeringene dine, kanskje jeg skal gjøre det samme selv. Hurra for kanelbollens dag! Kos og klem (ps, du må blogge om slippfesten!)

  Liker

  • Det er bare så mange grunner til å være positiv, hihi.
   Ja, du legger jo ut så mange fine og morsomme instagrams!
   Det ble ikke så mange bra bilder fra slippfesten, dessverre, men det dukker sikkert opp mange fine stemningsrapporter rundt omkring.
   Mandagsklem til deg!

   Liker

 2. ah ja, det er du, bay the way ! Jeg elsker fargene rosa lilla grå himmel tidlig på morgenen, katter, perler, bokhandlere, ikke alltid trenger råd fra vinkelnere, mørkt øl. Jeg ønsker deg å være like god som i oktober! (Det begynner bare). katten min sender deg en purr.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..