The brightly coloured coat

Selv når været er grått og mørket faller tidligere, liker jeg å kle meg i glade farger.

Det kan være vanskelig å finne yttertøy som ikke er svart eller brunt, så jeg ble glad da jeg kom over min lyserosa trenchcoat! Denne fargeklatten har vært min følgesvenn i seks år, og det er alltid hyggelig å finne den frem om høsten.

På søndag tok vi en liten pastellpromenade blant gulnende trær og helgeglade Oslo-borgere.

CIMG0141

CIMG0134

Håper alle får en fin start på uka! Denne blir bra, jeg føler det på meg!

– – – – –
In other words: Even when the weather is grey and the evenings grow darker, I like wearing bright and happy colours. Finding coats which aren’t black or brown can be a real challenge, so I was very pleased when I found this pink trench coat. It has been my trusty autumn companion for six years, and this Sunday we went for a little pastel promenade among the yellow leaves. I wish everyone a good start to this week! It’s going to be a good one, I can feel it!

18 tanker på “The brightly coloured coat

 1. ja å å rose…!! ( j’arrose ) hihi !; for noen pene blomster ! Det er en glede å se deg! Jeg absolutt elsker roser, og jeg har også noen ganger rosa skjorter som smittet over (her er jeg fri assosiasjon, tanker, gamle filmen » le rosier de madame Husson» you tube :jean boyer Marcel Pagnol, Fernandel .. eller «daily motion», Marcel Pagnol bourvil) for nytelse ,fortsatt Frankrike.. og der, når det poetiske og imaginære, ble invitert sammen .. og er vellykket! en liten likhet med pastellfarger, som en sky av lykke, «Versailles», implementert på en høstdag i Oslo? men ho!, hva er dette lille kaldt ; så du allerede har hansker dine?

  Liker

  • Da disse bildene ble tatt var det fire grader ute, og da velger jeg å bruke vanter. Hvite klær som blir rosa er jo ikke akkurat ønskelig, men da må man bare gjøre det beste ut av situasjonen, hehe.

   Liker

 2. Enig ass! Jeg har en tyggegummiturkis trench som jeg pleier å bruke når det er ekstra grått. Det beste er å ta på seg den når man skal hjem fra jobb, droppe paraply og komme søkkvåt hjem til badekar og lilla badebomber. Digg :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..