6 tanker på “Neighbourhood watch

  1. Wow, flotte og fine bilder:)
    SV;Takker:) Jeg fikk knipset det med et litt dårlig mobilkamera. De flyr som regel fort bort når jeg kommer der med kameraet mitt.heeh:) Jeg har sånne perioder hvor jeg er helt strikke(gal) og så dabber jeg helt av. Det er som regel mot sommerferien jeg går strikke lei:) hehe

    Liker

  2. man kan bare bli overrasket av opplysende vell av disse flere typer solskinn på byen, men hvordan, begynte jeg å tenke at alle disse moderne vinduer og disse subtile transparenter, håper fått lys som stråler til rettlinjede strukturer, og noen ganger lettere linjer, den internasjonale Bauhaus skandinavisk kunst, de er der i din nære miljø med unike intelligens å være en juvel boksen; til fremheve veldig vakker rosebusk. du synes å fortelle oss: – » l’important c’est la rose» …

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..