Kattekunst

Pariserne er litt ekstra glade i katter, tror jeg. Man ser dem overalt, på klær og skrivesaker og andre ting, og ikke minst i gatekunsten! Store og små, høyt og lavt.

Helt greit for meg, så klart.

CIMG5666

CIMG6769

CIMG0708

«Mozart tar seg tid til å tenke.»

CIMG2268

CIMG0690

CIMG0691

CIMG5675

CIMG5670

«Jeg ga tunga mi til kattene» (et ordspill med utgangspunkt i et uttrykk som betyr at man gir opp).

CIMG3950

CIMG2158

CIMG0430

CIMG6804

CIMG5664

«Vi er da ikke hunder» (også navnet på en kjent sang fra sekstitallet).

CIMG6762

CIMG1458

Tre av disse er laget av Miss.Tic, en voksen dame som har satt sitt preg på Paris i snart 30 år. Kult!

Jeg blir like glad hver gang jeg ser en katt, selv når det bare er et bilde.

Mjau!

– – – – –

In other words: A collection of street art cats! Paris has a lot of them, and I love it!

Reklame

12 tanker på “Kattekunst

  1. ha! Jeg ser du har funnet en kopi, usignert : «M Chat» («Thoma Vuille») i paris gatene. Jeg liker 5 (vi leke katt plassert?) og 4 (som syntes å si: «- så sier det er svært interresting hva som skjer der …»). selv på, min favoritt sitation «Mark Twain» :-( «hvis vi kunne krysse menneske og katt, ville det forbedre mennesket, men forringe katten som …»)
      du elsker poesi «charles Baudelaire» på fransk (- «les fleurs du mal» : les chats) .. og også litt datert, men kvaliteten: – you tube («Boby Lapointe»: embrouille minet) ….. («Fréhel» : un chat qui miaule) …. («yves montand» : minon ma minette). nærmest i tid tolkninger («Jane Birkin» og «pierre Perret» er ikke, etter prudishness å falle i alle ører,sa kan jeg ikke si., ga jeg min tunge i katten !), men wow! .. min Siamese favoritt vil feire sin 18-årsdag på 31 juni !! Vel, ja, jeg elsker katter ikke pa veggene .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..