Indoors / Outdoors

Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg liker meg best ute eller inne for tiden.

Velkommen inn!

CIMG2756

CIMG2757

CIMG2758

CIMG2759

CIMG2765

CIMG2763

CIMG2766

CIMG2848

CIMG2847

Velkommen ut!

CIMG2778

CIMG2780

CIMG2846

CIMG2896

CIMG2858

CIMG2897

CIMG2903

CIMG2905

CIMG2855

CIMG2811

CIMG2829

CIMG2818

CIMG2823

CIMG2887

Norsk vinter, slik den arter seg både innendørs og utendørs, er noe av det aller beste jeg vet.

– – – – –

In other words: I can’t decide whether I enjoy being indoors or outdoors the most. The Norwegian winter, and the way our house looks as a result, is one of my very favourite things.

Reklame

15 tanker på “Indoors / Outdoors

 1. Å, så mange fine bilder! Føles som om alt er litt ekstra vakkert på denne tida, både inne og ute. Som om både vi innendørs og verden selv pynter litt ekstra. :)

  Liker

 2. Hei Synne, så koselig å se bilder fra hjemme på Løten! Det er så lenge siden sist jeg var hjemme hos tante og onkel, men det er jo veldig koselig å se hjemmet deres ordentlig julepyntet.

  Koselig med bilder fra et winter wonderland. Ha en fin kveld videre!

  Klem

  Liker

 3. wow ,wow! Jeg er lamslått! Jeg har ikke sett noe som fortryllende lang, som i filmene! Jeg gjorde godt for å skrive til julenissen! Vi kan ikke motstå å skrive om et slikt syn på Snøhvit naturen., og hvor koselig interiør! for et øyeblikk, jeg ønsker å være, den lille mannen med den røde hetten (men han savnet!, hatten min er annerledes.) ikke flytte (jeg sendte deg i å tenke kastanjer, brandy, klassisk tykk bok ….) på min side er soloppganger og solnedganger over Middelhavet, bade i sjøen ved 9 grader i vannet og appelsinblomst og frukt. fjellet er snøen, men fjernt visning, igjen en gang ….. nå jeg skjelve med glede å se så mange innendørs og utendørs lys! Jeg elsker snø! god, her da, etter så mange følelser, vil jeg gi en bit av «foie gras» for min siameser katt! (Men jeg er heldig å fortsatt reise med tanken, kan jeg fortsatt smake brunost og drikke Akavit, hihi! Bortsett snø, er alt på min plate) merçi Synne! tout est toujours très réussi !

  Liker

 4. Hjå oss er det nok vakrast innandørs no for tida. Snøen har regna vekk, og det er nokså grått og stusseleg. Innandørs derimot, er lyst og glitrande, pynta i sin finaste stas!
  God jul!!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..