Happy New Year!

Nå sitter jeg i Oslo, hjemme hos kjæresten min, og sniklåner datamaskinen hans. Dette blir derfor bare en liten nyttårshilsen, for her er forberedelsene i gang!

Jeg begynner å bli klar for årets siste fest. Har funnet frem kjolen, og favorittleppestiften står ved speilet, sprudlevinen ligger til kjøling. Skal spise fem retters middag sammen med Jonasflotte og hans herlige vennegjeng, og så skal jeg tilbringe kvelden og natten i selskap med høyt savnede venner og tidligere kolleger i Radio Nova. Jeg gleder meg veldig! Til å føle meg fin, til å se tilbake på året som har gått, til å skåle med bobler og brask og bram, til å klemme folk jeg ikke har sett på lenge, til å telle ned og få et kyss, til å ta fatt på det nye året.

Denne jula har vært akkurat så fin og hyggelig som jeg hadde håpet at den skulle bli, en optimal avslutning på 2012, og snart går vi inn i 2013. Dette blir bra, jeg føler det på meg!

GODT NYTT ÅR til alle som leser!

– – – – –

In other words: I am in Oslo, in my boyfriend’s apartment. As I am currently using his computer, this wil only be a little note to wish my readers all the best for 2013. It’s going to be a good one, I can feel it! This evening I am going to have dinner with my love and his great group of friends, and then I am going to party with my dearly missed radio colleagues. My dress is ready, my favourite lipstick is waiting, and a bottle of sparkly wine is on ice. I am so looking forward to seeing my friends again, and to feeling my best, and to the countdown and the kiss, and to looking back at 2012, and to looking forward. I hope lots of happiness lies ahead of us! HAPPY NEW YEAR, everyone!

8 tanker på “Happy New Year!

  1. .Feire! , Ja,gjor det! av Glede Hjertens Fryd! Svaer Godt nyttAr,2013 sivile og sekulaere til Deg og ditt samfunn Bloggen Folk, og Radio…… Eiffeltårnet, sa du:- Hei ! og Happy Happy !

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..