Monday Inspiration

Dette er min siste studieuke før jul. Ja, til dere studenter som var ferdige i begynnelsen av desember: Nyt ferien for meg også! Jeg har undervisning til og med fredag 21. desember, og denne uka skal jeg opp til fire eksamener. I Frankrike gjør man seg fortjent til julekosen!

I disse travle førjulstider ser inspirasjonen min slik ut.

Mandagsinspirasjon

Desemberkatalogen fra Le Bon Marché, det eldste stormagasinet i Paris, som i sin tid ble tegnet av selveste Eiffel. En særdeles pen pose vaniljesukker. Et lite utsnitt av et gammelt og naivistisk kart – det bor selvfølgelig villmenn i jungelen, haha! To av mine peneste julekort (nå er alle årets femti julehilsener sendt avgårde, og jeg liker tanken på at mottakerne blir glade når de får dem). En side fra julebrosjyren til et annet stormagasin, BHV, som i år samarbeider med Alexis Mabille. (Han er en av mine favorittdesignere – for et morsomt sammentreff!) Sist, men ikke minst: En triceratops fra en eske dinokjeks. Hurra, de finner fremdeles her! Hånden i været hvis du spiste sånne som liten!

Ha en fin start på uka, alle sammen!

In other words: This is my last study week, and it’s a busy one. To those of ye who have been off the hook since the beginning of December: Enjoy your freedom on behalf of me, too! My last lecture is on Friday the 21st, and I also have four exams this week. It seems that in France you really have to earn your holidays. Meanwhile, here’s my inspiration at the moment. The Christmas catalogue from Le Bon Marché, the oldest department store in Paris, which was designed by  Eiffel himself back in the day. A particularly pretty satchel of vanilla sugar. A little extract from an old, naïve map – there are savages in the jungle, of course! Two of my prettiest Christmas cards (this year I sent fifty of them, and I hope they will make the recipients happy). A page from another Christmas catalogue, this one from BHV, which features dresses from Alexis Mabille. (He is one of my favourite designers, what a nice coincidence!) Last, but not least: A triceratops from a packet of dinosaur biscuits. They are no longer found in Norway, but I used to eat them as a child, and I still love them!

Reklame

18 tanker på “Monday Inspiration

 1. Det er en problem når jeg ikke kan binde ting til, eller være fornuftig i en tanke ! Vel for «Triceratops» ( som alltid gjør meg redd! … haha !) og» øya villmenn», ser jeg klart og forstå vel, ellers en evighet at jeg ikke fikk gå,. vaniljesukker jeg håper du kan gjøre godt i hjemmet ditt, fordi det er gjort av ham selv med god vanilje. «alexis Mabille» Jeg er enig det er svært vellykket, virkelig vakker!!. og (julens ånd, har du mye, å gi meg en bit av ham Til langt, så jeg forstår ikke …) så denne lille sjarmerende kaleidoskop Jeg er overrasket, for en tid bare!skrifter og ideer alltid pen hihi!

  Liker

 2. Har inte tittat pà dina poster pà ett tag. Nu har jag tittat pà de senaste! Fortfarande lika imponerad av hur du pà sà kort tid har hittat och berättat om sà mycket! Att du uppskattar paris-livet tycks vara fullt klart! Har du provat ostron pà nytt? :-)

  Liker

 3. Du får ha masse lykke til med eksamene !

  SV;Tusen takk! Har nytet den første “ferie”helgen uten pensum og eksamenslesing til det fulle:) Du får ha en fin kommede fjerde advent og jul! Klem fra Norge!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..