Instagram: Todelt lappeteppe

Tid for en ny Instagram-oppsummering! Min første i Paris!

Vi begynner med åtte bilder som ble tatt i Norge, før jeg flyttet, og resten er følgelig tatt her.

En provisorisk katt i vinduskarmen, fint høstløv på Majorstua, koselig tebesøk hos Ina.

Meg på Mekken (jeg inviterte folk til en siste skål og klem før jeg flyttet, og en av barndomsvenninnene mine dukket opp med bart til meg!), frokostkroken hos Jonasflotte, kirketaket da jeg var i bryllup.

Et armbånd med søte knapper, en siste kjærestemiddag (kvelden før jeg dro), en nøkkel til et nytt liv.

Her går vi altså over til Paris-bilder. Jeg har ikke trådløst nett, så jeg får ikke tilgang med mobilen, og derfor har det gått lenger tid mellom hvert bilde i det siste. Hjemme i Norge pleide jeg å laste opp ett bilde hver dag, men her kan det går tre, fire dager mellom hver gang!

Likevel er det jo blitt noen franske hverdagsglimt i løpet av mine første fem uker her.

En pen bok til å skrive Paris-notater i, månen over husene i det nye nabolaget, båkgården min.

En god start på dagen, en eventyrlig vindusutstilling, en fargerik uteservering.

Fine omgivelser, regnhår, søndagssnop i form av mørrrrrk sjokoladefondant.

Middagsforberedelser, vernissage, en trekrone full av oktoberlys.

Gatekunst etter mitt hjerte, pu erh på en liten tebar i området, fin linseeffekt på en solrik dag.

Jeg heter Synnebollen på Instagram, forresten! Fortsatt god helg!

———-

In other words: Here’s my latest Instagram patchwork! It has some photos taken during the last week before my move to Paris, but most of the photos are from my first month in France. I’m not able to instagram (yessir, it’s a verb) as often as before, because I’m having trouble finding free wi-fi here. Still, there are lots of little things to share! Follow me (Synnebollen), if you like!

10 tanker på “Instagram: Todelt lappeteppe

 1. den lille sorte kjolen: Guerlain parfyme i (! kanskje bedre sette på «heritage» fra Guerlain mann), sterk på kanel, jeg vet ikke om å elske! det er et slag fra hvite enhjørningen? vakker del avTaket» kloster», varm sjokolade («poulain») «Amelie Poulain», skjønnhet i håret, svart katt kabaret (her vil jeg beskytte deg fra forfatteren av sangen og dens innhold hihi!), men ja, selvfølgelig er det Frankrike!!

  Liker

  • Ja, man ser jo at jeg har flyttet, hehe. Jeg har ikke luktet på den nye parfymen fra Guerlain, men jeg har sett reklamene. Jeg har (selvfølgelig) en liten, svart kjole, så kanskje jeg skal prøve parfymen også? Jeg er jo kjempeglad i svarte katter, men det er nok ikke sikkert av den velkjente parisiske ville vært noe for meg, nei!

   Liker

 2. Når eg såg desse bildene tenkte eg at hm, eg kan ikkje hugse å ha sett dei! Og så viser det seg at eg ikkje har fulgt deg på instagram sjølv om eg var heilt sikker på at eg gjorde det. Men no er det retta opp i, og eg kan få små parisiske kvardagsaugneblink i feeden min! <3 så bra

  Liker

  • Haha, sånt skjer med meg også! Jeg har ikke fulgt noen nye på evigheter nå, på grunn av nettmangelen, så jeg må få orden på et og annet selv. Fint med en påminnelse! God mandag, søte!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..